Nahrada integrovane zvukovky
Ahoj. Povedlo se mi na desce odpalit integrovanou zvukovku a ted mam dilema jakou vybrat. Nechci zadnou 7.1, i 5.1 je pro me zbytecny, ale predpokladam ze obyc stereo asi nesezenu. Vim ze se da koupit zvukovka i za dve stovky, ale o kvalite ponekud pochybuji. Takze bych se chtel zeptat jestli nemate nekdo tip na solidne hrajici zvukovku ktera by nebyla prilis draha. Vyuziti je predevsim hudba a hry, filmy taky, ale nemam na ne 5.1 repraky. Dik...
Re: Nahrada integrovane zvukovky
Citace:
Původně odeslal cicin
Ahoj. Povedlo se mi na desce odpalit integrovanou zvukovku a ted mam dilema jakou vybrat. Nechci zadnou 7.1, i 5.1 je pro me zbytecny, ale predpokladam ze obyc stereo asi nesezenu. Vim ze se da koupit zvukovka i za dve stovky, ale o kvalite ponekud pochybuji. Takze bych se chtel zeptat jestli nemate nekdo tip na solidne hrajici zvukovku ktera by nebyla prilis draha. Vyuziti je predevsim hudba a hry, filmy taky, ale nemam na ne 5.1 repraky. Dik...
Tak podla mna by ti mala stacit SB Live ale podla mna sa uz oplati trochu dolozit na Audigy a najlepsie pomer cena vykon ma asi Audigy 2 Value lebo aj ja ju mam a podla mna hraje uplne super na tu cenu .....
Nema sice pozlatene konektory ale sused ma presne tie iste repro ako ja a tie maju pozlatene jacky ale ma A2ZS a hraje mu to podla mna rovnako ako mne mozno na lepsich repro by si nejaky rozdiel pocitil ale urcite neni hodny 1000korunoveho rozdielu medi A2Value a A2ZS ....
A audigy 2 value este nema FireWire ale to mi je jedno lebo to mam na doske ale aj tak to nepouzivam
:|