zajimavej dotaz, co myslite? Chci postavit skrin s absolutne odlisnym designem vnitrku a vychazi mi HDD blizko zdroje. Myslite, ze trafo ve zdroji muze disk poskodit, kdyz ho dam blizko? Na to asi nepujde jednoznacne odpovedet co...
Printable View
zajimavej dotaz, co myslite? Chci postavit skrin s absolutne odlisnym designem vnitrku a vychazi mi HDD blizko zdroje. Myslite, ze trafo ve zdroji muze disk poskodit, kdyz ho dam blizko? Na to asi nepujde jednoznacne odpovedet co...
Pokial je zdroj normalne v plechu (bez vselijakych uprav), tak to nevadi. Videl som case (este AT), kde bolo miesto na disk priamo nad zdrojom.
a pokud nebude zdroj zbytecne ohrivat okoli disku, tak take neni problem. ale osobne bych ho nedaval tak blizko. preci jen jde hlavne o data...
Niektore bigtowery maju bezne nad zdrojom montazne pozicie na disky, napr. tento http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=25628
Myslím že ten magnetický vliv pokud to bude solidní zdroj vadit nebude, akorát bych si dal bacha na zbytečné teplo v okolí, jak psal mISHA... Jinak jak BLÍZKO ti to vychází?Citace:
Původně odeslal RuV
A doufám, že se tu pak podělíš, celkem by mě zajímalo, jak jsi to rozvržení vymyslel :) Mám tu jeden starší case a možná se do něčeho taky pustím, tak sbírám inspiraci :)
dikes, vychazi mi to docela daleko. Navic, zdroj je otoceny tak, aby vrtule odsavala vzduch primo od disku.
mam doma AT case, ktery ma disk poveseny 0,5cm od zdroje a o data jsem jeste neprisel.... myslim ze by to fakt vadit nemelo....
V práci mám desktop se šachtičkou přímo na zdroji a jede už dva roky úplně OK (zdroj i disk :-) ).