Mate nejake aplikace co pouzivaji javovsky SWING (takove ty nafialovele wokna)? Jedou vam na KYRO I/II bez chyby?
Me se nezobrazuji nektere prvky (button, text field, ...), zobrazi se treba az po oznaceni apod. ...
Printable View
Mate nejake aplikace co pouzivaji javovsky SWING (takove ty nafialovele wokna)? Jedou vam na KYRO I/II bez chyby?
Me se nezobrazuji nektere prvky (button, text field, ...), zobrazi se treba az po oznaceni apod. ...
me to jede naprosto v pohode, vsechny tri swingovy skiny...
jake mas drivery? jakou verzi J2SDK?
v appletu mi jedou taky vsecky 3 dobre, jako sam. aplikaci jsem zkousel jen ten Java Look a ten je v haji (Windows Like a Motif jsem nezkousel)
BTW: Jak v kodu zapisu, aby se pouzil jiny nez ten Java Look, teprve s tou Javou zacinam :oops:
javax.swing.UIManager.setLookAndFeel(new com.sun.java.swing.plaf.windows.WindowsLookAndFeel ());
nebo
javax.swing.UIManager.setLookAndFeel(new com.sun.java.swing.plaf.motif.MotifLookAndFeel());
nebo
javax.swing.UIManager.setLookAndFeel(new javax.swing.plaf.metal.MetalLookAndFeel());
a pak
javax.swing.SwingUtilities.updateComponentTreeUI(f rame);
frame.pack();
frame je formular, ktery chces updatnout...
1.6.16.55
a SDK 1.4.0
zkus to bez pretaktovanych pameti...
Neboj, overclock mam stabilni jeste na 140MHz, ja ten HW spis setrim, pameti vlastne ani clocknute nemam (kartu mam pri praci samozrejme na default).
Bude to tou verzi SDK, tady jim to taky jelo s 1.4.0 ok a s 1.4.1 s chybama:
http://www.mitrax.net/apboard/thread...2973&start=1#4
Dik za prikazy, hned to zkusim :)
A k cemu je ten SWING dobry? Je to nejake prog. prostredi nebo neco jako windowblinds nebo co?
to je knihovna visualnich komponent pro Javu2...
windowsblinds??
Ouky. WindowBlinds je uprava graficka uprava windows. Si to najdi na netu.
ne tak to neni ono...SWING je knihovna pro programatory v Jave, i kdyz takove vzhledy jako WB dokaze SWING taky...