Nemate niekto skusenosti s tym,ze zrazu je DVD necitatelne?
Nakolko mam na nom dolezite video potreboval by som ho odtial
dostat. :-(
Bohuzial neviem ako a co mam skusit.
vopred diky
Printable View
Nemate niekto skusenosti s tym,ze zrazu je DVD necitatelne?
Nakolko mam na nom dolezite video potreboval by som ho odtial
dostat. :-(
Bohuzial neviem ako a co mam skusit.
vopred diky
Pokud to DVD bylo dříve čitelné, jedná se nejspíš o chemický proces - rozklad barviva, těžko hledat veselejší zprávu. Jestliže je to médium od nějakého pofiderního výrobce (Interaxia, Anwil, Optodisc, atd.) / pofiderní "značky" (Datawrite, Gigamaster, Gigatain, Multidisc, atd, atd.), nelze se divit...
No, zkus ve svém okolí najít nějakou Toshibu 1712 (má slušnou úspěšnost i na MD, více umí už jen LG 4082) nebo LG a uvidíš, jestli to půjde zachránit.
Bohužel tomu ale moc nadějí nedávej. Pokud se tedy jedná o nekvalitní rozkládající se médium.
Jinak na video DVD decrypter...bohužel nevím o ničem, co by četlo nejprve konec média (nejhorší) nebo dokonce bylo schopno přečíst kus, "zchladit" mechaniku a médium a pak pokračovat.
Pokial aspon vidis obsah DVD, tak mne velmi casto pomoze program CDCheck http://www.elpros.si/CDCheck/.
Ma celkom dobre nastavenia pre obnovu udajov na disku a video by mohol vo vcelku dobrej kvalite z toho DVD vytiahnut.
je este daka ina moznost?
muzes ho zkusit nechat prebrousit pokud je poskrabane
Ak aspon mechanika zaznamena, ze ma v sebe DVD, tak je potencialnou moznostou nejaky kopirovaci soft. Napr. ISOBuster, Nero, Alcohol,... a zapnut preskakovanie chybnych sektorov. Program si bude mysliet, ze ide o nejake chranene DVD a mozno z neho nieco vytiahne. Video bude kostickovat, ale aspon nieco.
Ine mechaniky si skusal?
Prajem vela stastia.
Toto jsem resil Salamanderem...jakmile vyskocila chyba, tak jsem CD vytahl, nechal zchladit medium i mechaniku, dal zpet a dal retry...Citace:
Původně odeslal peta303
po ranu po zapnuti pc mi vadne media cetl pc taky mnohem lip (cca 20 multidisku)
Nápodobně (WinCmd), ale po vyndávání média každých 5 KB už jsem to vzdal... Mimochodem taky MD, naštěstí ne můj. Byl definitvně v kopru, ani na LG 4082 jsem z něj víc než v Toshibě nedostal.Citace:
Původně odeslal PetrT
mam LG 4082 ,ale ani nezaznamena ze je tam medium
Pakliže se to konkrétní médium chová stejně i jinde a inkriminovaná mechanika s jinými problémy nemá, nic s tím nenaděláš. Bohužel. Není to náhodou něco z trojice/sorty Multidisc, Gigamaster, Datawrite?
Nie je to sony.
OK. Jinde (jiné PC, jiná mechanika) to taky nenačte? Vůbec?