nekde jsem cetl zminku ze existuje schema ne extension panel pro soundblaster audigy a proto bych se chtel zeptat jestli neco podobneho neni i pro SB Live nejaka DIY obdoba LiveDrive ???
btw pan google nic nevedel :?
Printable View
nekde jsem cetl zminku ze existuje schema ne extension panel pro soundblaster audigy a proto bych se chtel zeptat jestli neco podobneho neni i pro SB Live nejaka DIY obdoba LiveDrive ???
btw pan google nic nevedel :?
Pokial viem, tak su v tom paneli D/A a A/D prevodniky (neviem, ci nie nahodou AC97 kodek).
Btw. A nemá někdo návod jak z toho lDrive vyvést výstupy na sluchátka? V zadu mám zapojené repro a chci mít možnost jednoduše zapojit sluchátka...a ten LiveDrive má tu fci, že když se zapojí sluchátka, tak se automaticky odpojí repro..
to Rainbow:takze myslis ze je to nemozne??na svetpocitacu.com se totiz bavili o nejakem "fake audigy panelu" ale nikdo mi tam na dotaz neodepsal.. :?
Zapojenie konektora na SB Live je napr. tu http://www.digit-life.com/articles/livetolive51/ - nie je tam ani jeden analogovy signal. Audigy to bude mat podobne.
Ked chcu (Creative), aby to malo nejaku kvalitu, tak nemozu mat ten panel pripojeny analogovo plochym kablom, ktory pekne nachyta rusenie z celeho PC.
ja mam ten livedrive urobeny, pozhanam lajstre kde som to mal, pofotim a mozem poslat mailom
mozna by nebylo od veci - pokud se ti zadari - ty fotky zabalit do archivu a hodit nekam na webCitace:
Původně odeslal troska
Taky se za to přimlouvám...
to troska:JA TAKY JA TAKY (mail mam nastaven tak sup) ;D
:drool: :drool: :drool: taky chci......
ma to 6mb, komu to mozem poslat ? alebo kam to moyem uploadnut ? Vlastny sajt nemam takze.....
Pošli mi to na mail, já to někam umístím...
andurile , uz ti to fici na mail. Ak by si to chcel naskenovat tak daj vediet ale spapa to trochu casu lebo som nejak moc v praci zaneprazdneny a nemam na to cas tak som to len nafotil digitalom
to troska:poslete mi to taky... ;D
hodte to nekam na web. taky bych si to dal sokupy, abych mohl jet povecerech na sluchatkach
na tomto drajvu nije nic na slochatka, su tam tri toslinky a dva spdif,m je to cisto digital
Cize nemas LiveDrive. LiveDrive ma aj analogove vstupy a vystupy.
posli pls taky.... 6MB rozchodim..... i kdyby to bylo 20 taky by to bylo v poho....
posli me to taky prosim
no, za chvili tu z toho bude thread plny zadosti o zaslani -> docasne to zamykam a ocekavam do SZ link od nekoho, kdo ma prostor na webu