Pokud si pustim jakekoliv video tak mi misto obrazu naskoci zeleny obdelnik, zvuk jde. Pokud preinstaluju kodeky(zkousel sem i aktualni) pomuze to jen na 1 spusteni. Diky za napady
Printable View
Pokud si pustim jakekoliv video tak mi misto obrazu naskoci zeleny obdelnik, zvuk jde. Pokud preinstaluju kodeky(zkousel sem i aktualni) pomuze to jen na 1 spusteni. Diky za napady
No a jaky presne kodeky sis instaloval? Zkousel si i jine?
A v jakym prehravaci si prehraval? Zkousel si i jine?
Zkousel sem windows media player 9, bsplayer a irfanview. Kodeky: 3ivx_d4_451_win
DivX521XP2K
Codecs6024_allin1
a fddshow filter z http://www.free-codecs.com
nejede ti vubec nic? nebo jenneco? co ti rekne gspot?
jinak doporucuju vsechny stavajici kodeky (hlavne ten pack) odinstalovat a nainstalovat napr. jen nejnovejsi xvid.
nejde mi to v nicem. zkusim ten gspot.
az ti gspot zisti ake kodeky dany film pouziva (zvykne to byt viacero), skus pouzit mmview na deaktivovanie jedneho z nich. vacsinou do dvoch pokusov najdes ten co robi neplechu a je to jednoduchsie ako odinstalovavat a instalovat kodeky znova.
Vyházej všechny codec packy, které jsi tam nacpal a nainstaluj (pouze) FFDShow, v drtivé většině případů to pomůže.
jj tohle budou zpraseny kodeky. Zkus to prehrat ve VLC, to si renderuje samo a dej vedet
Zkousem to VLC a dopadlo to uplne stejne. Vzdycky mi prvni 2-3 vteriny jede vsechno normalne pak se zacne sekat zvuk a skoci tam ta zelena obrazovka.
http://sweb.cz/tondareklama/zeleno.JPG
Kdyz si ted video pustim v irfanview tak mi to jde fpoho. Existuje nejaky program na odistalovani vybranych kodeku? Jestli ne muzu proste smazat ty soubory co mi ukaze mmcompview?
co mas vsechno ve woknech za kodeky nainstalovano (tj baliky i samostatne kodeky)?
no jo MPG :D Nainstaluj třeba power DVD nebo podobné :idea:
No, tak jsem se tady tak potutelně chechtal a začlo mi to včera dělat taky u druhýho CD terminátora 3 :( První CD jede normálně, ale druhý černo a uprostřed obrazu zelenej (někdy růžovej) pruh...
nekompatibilita mezi Divx 3.11 a divX 5.xx. Nainstaluj 3.11Citace:
Původně odeslal D_a_v_i_d
Chápej, ale oba ty díly jsou grablý v uplně tom stejným a první jede a druhej ne ? ???Citace:
Původně odeslal XPM
Zkoušels?Citace:
ja by som vyhadzal komplet vsetky kodeky a dal tam K-lite mega codec pack - ak to nepojde s nim tak uz asi s nicim :lol:
Terminator 3 urcite nebude ripovanej DivXem 3.11, spis XviDem
Oba jsou DivX 3 Low-Motion, ale kua vysvetlite mi nekdo, jaktoze je mozny, ze jedno CD funguje a druhy ne?Citace:
Původně odeslal Bob van Sikorski
Chyba v kódování divx, v první verzi se není čemu divit, mám pár filmů s těmi vadamiCitace:
sakra co to je za rip?! ta asi nebude proper, ze? Jinak zkus to otevrit ve vdubu a udelat scan bad frames,a le imho to asi nic nevyresi. Videl bych to mozna na bug v 1. framy nebo avi hlavicce. Mozna to video ve vdubu prozen direct stream copy a pokud by to v avi nezabralo, zkus mkv nebo ogmCitace:
este me napada, ten T3 ma opravdu FourCC Div3, nebo ma jinej (divx, xvid) a jen ti ho dvix3 prehrava, protoze v systemu je jako prvni?
Já fakt nevím, tohle mi vyplivl GSpot... Akorát mě udivuje, že to asi rok šlo uplně v pohodě a teď najednou jsem se na to po čase chtěl podívat a druhý CD jebe... Ale je fakt, že nějakej install codeců mezi tím tuším proběhl...Citace:
Původně odeslal Bob van Sikorski
Odinstaluj vsetky kodeky co tam mas a skus si stiahnut tieto dva 3ivx_d4_451_win a ffdshow-20050216.Malo by ti to bezproblemov slapat.Ak nie skus to este pustit s tymi kodekmi co som pisal cez BSplayera.Ja som mal ten isty problem a pomohlo mi toto riesenie.