Na konfiguraci dole se mi sam zapina komp, vzdycky asi tak po hodine od vypnuti. Nejspis ti bude nejakym nastavenim v biosu, ale nevim jakym :(
Printable View
Na konfiguraci dole se mi sam zapina komp, vzdycky asi tak po hodine od vypnuti. Nejspis ti bude nejakym nastavenim v biosu, ale nevim jakym :(
tybrdo tak to jsem mnel spis opacny problem sam se mne vypinal
ale tohle jsem jeste neslisel
ses si jistej ze nemackas to tlacitko power :lol:
Ne opravdu ho telepaticky nemackam ;D Proste se sam zapne :) Takze ho musim vypojovat ze site :(
ze by spatnej zdro nebo deska? .) nebo nejake ruchy v siti
mas povypinany vsechny wake-on v biosu?Citace:
Původně odeslal Fila
bud ten wakeon nebo si kup prodluzovacku s vypinacem ;D
No jo,automatizace dobiva nase domovy ;D ;D ;DCitace:
Původně odeslal Fila
moment ty mas sitovku tak asi nejaky zapinaci signal ale je to divny no v biosu by mnelo jit vypnout.
Ale nejlepsi je asi prodluzka z vypinacem.
Ja mam prepetovku s vypinasem a dobry.
Bez stavy ani kure nezapnes ;)
to neni reseni. bude mit nejspis zaply wake-on events,jinak to nevidimCitace:
Původně odeslal Martyr-M
Kamosovi robilo to iste, bolo to v zdroji...
no me se zase zapina sama televize ... taky dobry hlavne ve ctyri rano :roll:
no jinak podle me je to kolisanim napeti na zdroji .. nejlepsi reseni je fakt prodluzka s vypinacem .. jinak zdroj je porad napajenej a ceka na signal , ten muze prijit i znioceho nic ..
2Pocket tak to je taky husty
mne tet zacalahoret zarovka
no koukam ze jsou veci mezi zemi a elektrikou
Lidi,vždyť má Chiefteca!Viděl bych to nejspíš na nějaké zapnuté wake on xxx.
Kdyžtak vypínej jenom vzadu zdroj.
TO zapinani kompu mi kdysi delalo na MSI K7T PRO.... neco jak rikaji ........ve Wake on nastaveni v biosu.....proste jsem nahral load default...posteloval a uz to nedelalo....asi jsem pred tim neco omylem prenastavil.
Tomas: Ked ma Chiefteca, vobec to nevylucuje ze chyba moze byt v zdroji...
Rainbow-to máš sice pravdu,ale na druhou stranu to dost drasticky omezuje pravděpodobnost takové závady.Zvlášť když se tak něděje od začátku.
Obmedzuje, to je pravda. Ale ked zdroj patri medzi horucich kandidatov tak ho netreba vynechavat pri pohlade na znacku. ;)
Tomu kamosovi sa zacal komp zapinat asi az po dvoch rokoch. Nasadal tam prach a zapinal sa mu takisto po nejakej dobe po vypnuti. Chladnutim sa kov stahuje a nejako to tam s tym prachom skratovalo...
nj diky za rady, zkusim povypinat ty Wake on v biosu a uvidim :)
strejda si koupil novej komp a sam se mu zapinal kdyz mu nekdo zavolal na mobil a byl pobliz ale vypnout tak uz nesel :lol: skoumali to v servisu a byli z toho mimo a nevedeli jak to vyresit :lol:
Vzpominam si, ze starej komp - sunka, nic extra - se cas od casu sam zapnul. Treba uprostred noci - to se stalo asi 2x a ja se lek jak svinem fujtajbl ;D Moc prijemnej pocit to nebyl. Doted jsem nezjistil cim to bylo.
Citace:
Původně odeslal Octopuss
Mozna utebe strasi :lol:
Heh a ja zas musim mobil nosit do vedlajsej izby,ked napalujem CD,inak su fuc... :(Citace:
Původně odeslal Rygrsek
Ale ne, chyba bude určitě jinde...
..beztak jsou tyhle problémy způsobený tím, že majitel počítače je pařan v nejtěžším stádiu a když je počítač vyplej tak ho reflexivně automaticky zapíná, aniž by o tom věděl.. ;D