Nejlépe v kamenném obchodě v centru Prahy. Předem díky.
Printable View
Nejlépe v kamenném obchodě v centru Prahy. Předem díky.
No v centru Prahy? Tam toho moc dobryho neni... :( Jet do CC nebo Alza by byl problem?Citace:
Původně odeslal lukas87
V CC mají jenom drahý AC Ryan za 154kč, v Alzáči zase jenom 4pin->3pin.Citace:
Původně odeslal D_a_v_i_d
Nic nezarucuju, ale muzes zkusit takovou firmicku ve Spaleny, bohuzel uz si nepamatuju, jak presne se to jmenuje, ale kdyz pujdes do Spalene ulice, jak je tam zastavka tramvaje smer Karlak, u ni takovej ten obchod s mobilama, tak asi 10-20 metru po pravy strane za nim je takovej nenapadnej obchudek s pocitacema, je to v prvnim patre... Ja nemoh po cely Praze HNED a OKAMZITE sehnat DVI-analog redukci a tam ji meli :wink:
P.S> Az pujdu vecer domu, tak se ti mozna stihnu mrknout na presnej nazev :)
EDIT > A nemaji to nahodou i jinde nez v compokramech? Co treba GME na Florenci nebo elektroobchudek ve Vaclavske pasazi???
V GME jsem byl, tak mi řekli, že nemají, ale že si to můžu sám úplně jednoduše vyrobit :D Díky za ten tip ve Spálený, zkusím to.Citace:
Původně odeslal D_a_v_i_d
Přesunuto do nákupní poradny, od toho tu je - zedituj si jméno threadu podle jejích pravidel, nebo to bude locknuté.
No vím, kde to mají, ale je centrum to není ani omylem... :lol:
http://www.tntrade.cz/
Cables - PRIMECOOLER MC1 (1x 3P Female / 2x 3P Male / 30cm) Multiconnector Cable
Produkt s ID ID0013900016295 - podle toho si to tam můžeš vyhledat
Cena asi 17 Kč
Tuším, že se to jmenuje ELSA comp nebo tak nějak... Sorry, vykouřilo se mi to z hlavy a nešel jsem se tam podívat, ale najdeš to fakt snadno, je to tak těch 10-20 metrů napravo směrem na Karlák od tý mobilománie. Je tam jeden průchod do baráku hned za ní, ten ne, tam je ve dvoře prodejna mobilů. Je to až další, maj tam nad tím průchodem takovou reklamu...