Mám otázku - jak správně stínit prívodní vodiče nízkofrekvenčního signálu do zesilovače. Jedná se o cestu od vstupních cinchů přímo na vstup zesilovače. Jedná se mi o odstranění šumu ...
Printable View
Mám otázku - jak správně stínit prívodní vodiče nízkofrekvenčního signálu do zesilovače. Jedná se o cestu od vstupních cinchů přímo na vstup zesilovače. Jedná se mi o odstranění šumu ...
Neviem co chapes pod pojmom tienenie vodicov, ale ked si kupis bezny koaxialny audio kabel tak by to malo by vyhovujuce beznym podmienkam. Odstranenie sumu je dost diskutabilne , v netienenych vodicoch sa ti skor vytvara rozne vrcanie a brumenie co asi nie je sum v tom laickom slova zmysle :)Citace:
Původně odeslal NLC
Jedná se mi o to jak to stínění připojit. Jestli uzemnit oba konce, nebo jen jeden - a v tomto případě jestli ten na straně vstupu, nebo ten na straně zesilovače. To že mají být uzeměny do jednoho bodu a to na zem zdroje je jasný. Jedná se mi jen o to zapojení.
A ještě jedna otázka. Kabely připojuji pomocí konektorů FASTRON. Je lepší vodič pouze zakonektorovat, nebo raději i připájet - kdy bude menší přechodový odpor ??