Mam tuto dosku v rev.2 a problem je v tom ze sa samovolne restartuje, aj napriek tomu ze je v PRIME 8h stable...nestretli ste sa s niecim podobnym ?
Komponenty v podpise...
Dik za info.
Printable View
Mam tuto dosku v rev.2 a problem je v tom ze sa samovolne restartuje, aj napriek tomu ze je v PRIME 8h stable...nestretli ste sa s niecim podobnym ?
Komponenty v podpise...
Dik za info.
a si si isty ze to je v doske? Skusal si ostatne komponenty aj inde ci to nerobi nahodou RAM cpu a pod. Pripadne ak mas nejaky neznackovy zdroj, aj tam by mohla byt chyba. ale ked si aj napriek tomu myslis ze to je doska tak daj najnovsi bios to by jej mohlo pomoct
Myslím že enermax jeho sestavu utáhne bez problému. Podívej se jestli nejsou nafouklé kondíky, otestuj RAMku memtestem/goldmemory, podívej se jestli není nový BIOS, zkus jiné ovladače(i starší) na desku, grafiku, zmenši OC nebo dej CPU na default a testuj, reinstaluj OS.... Jak vidíš možností je kupa :-)
hm skusal si ci to nemas zavirene?
vcera som to prezrel NORTON ANTIVIRUS 2005, a nenasiel nic, samozrejme s najnovsim update-om.
Bios mam najnovsi aky moze byt t.j. 29/07/04
a kedze to ide Prime stable cez 8 Hod, tak to nevyzera ze by bolo nieco nestabilne, inac robilo mi to aj na defaulte...
Este som v nastaveniach Windowsov zvolil aby sa nerestartoval pri chybe aby som podla blue screenu vedel zistit vcom je pes zakopany , popripade pozriet na diagnosticky LED na MB.
ATHLON XP 1800+ - 1533 MHZ @ 1962 MHZ - 1.425 V - (9 x 218) * TITAN CU5TB *
nemas to nahodou podvoltovane .. male vcore ??? ja mam na palominu 1.8-1.75 ale ty mas asi thb :| ???
Nemůžou to být načlé kondíky ???
Skus pozriet tie konde...vsetky tieto EPOxY maju problem...hlavne ak to mas pretaktovane a zatazene...tie Taiwanske kondiky sa proste casom fukaju (vrsky) a potom aj vytekaju. V podstate je to tak caste na tychto doskach (8RDA+, 8K3A a pod) ze az hroza.
kondiky su ako nove...proste v uplnom poriadku.
A co hovori modra tabulka a LED ???Citace:
Původně odeslal DJSmart