Pls jak a na kolko by som mohol pretaktovat PII 400 mhz ktory je osadeny na doske QDI Advance-5/133 a ramka je 256 MB!!
THX
Printable View
Pls jak a na kolko by som mohol pretaktovat PII 400 mhz ktory je osadeny na doske QDI Advance-5/133 a ramka je 256 MB!!
THX
Zkus a uvidíš :roll: ......jinak číst, HLEDAT, číst, HLEDAT a potom teprve až se ptát. Jasný? :wink:
chcel som sa spytat jakym softom by sa to dalo ale jak na to
databáze třeba zde tady
ale obecne zalezi na dobrem kousku cpu, kvalite desky a ram. qdi pokud si dobre pamatuji nebyly zrovna nejak excelentni, ale zkus z toho dostat aspon tech 450-500, uvidis, kolik das
a cez co mam zmenit fsb a multiplier?!
seš tu novej, ale ber v potaz, že tě to neomlouvá.Citace:
Původně odeslal deadman
FAQ ti poví, že násobič NELZE MĚNIT!!!!
http://djezek.wz.cz/aaa.png
FSB buď v BIOSu, nebi jumperama na desce. Nebo můžeš zkusit SoftFSB, pokud má podporu tvojí desky. Více se k tomu už asi říci nedá. :evil: :evil:
THX podarilo sa mi zvysit FSB z 100 na 115 maximalne cez bios a dalo mi mi 460 Mhz :-)
P2 sou na takteni spatny :( to same P3... Celery maji dobre rezervy, treba svyho byvalyho celera 366@550 coz neni spatny, nebo 400@600MHz.. ale P2 ma zase velkou L2 cache , takze P2 460 vs Celer 550 bych videl docela vyrovnane...
PII 233@385 ;D ,ale pieklo to ak kachleCitace:
Původně odeslal IntelCrasher
QDI boli v case 300-600MHz exelente dosky. OC friendly!Citace:
Původně odeslal Bob van Sikorski
No QDI Advance maju VIA shitsety a su to fakt shity...
Inak mam tu dve PII/400 ale nechce sa mi skusat to pretaktovanie...
ha ha ha, OC friendly -jedine Abit BE6 - II a podobné Abitky.Citace:
Původně odeslal iPoK Xpert
Teraz mám Asus P3B-F, ale čo sa týka možnosti taktovania na Abitku nemá.
No mne sa na QDI-cke podarilo taktnut Celera Mendocina 300MHz na 450MHz, iba zvysenim FSB na 100MHz. A na 115-120 som sa dostal so zvysenym Vcore. Preto mam na QDI dobre spomienky 8-)Citace:
Původně odeslal T182