Tyhle ovladače sou sice super, ale když se chci dívat na TV, tak mi to hází jenom 512x354 nebo tka něco. Nevíte někdo co s tim? Tyhle ovladače sou na hry totiž super.
Printable View
Tyhle ovladače sou sice super, ale když se chci dívat na TV, tak mi to hází jenom 512x354 nebo tka něco. Nevíte někdo co s tim? Tyhle ovladače sou na hry totiž super.
mozna by stalo za pokud najit soubor ktery se stara o Tv Out a hodit ho misto toho,ktere Omegy maji,otazka je,jestli ho najdes chlope :) a jestli to nebude jeden zrovna z tech souboru co zajistuje vysokou kompatibilitu ze hrama.
No ono se to při instalaci ptalo na nějaký zafixování refreshratu. A bylo tam default a pak jiný a v závorce, že u zafixovanýho Refresh to má na TV out je 512xbla bla. Tak sem to radši nainstloval znova a dal tam tu volbu default, ale nic.
No zkusim eště ty Plutonia ne omega.
Tak s Plutoniema 8.1 výstup funguje, ale NFS6 se zase zasekne. I když to bude ale asi tim demem, s Omegama mi zase vypadávali textury, takže to vyjde tak nastejno.
Ale NFS se seknlo až dýl, už sem jednu chvíli myslel že je to v pohodě.
chlope,cece tak to jsem zvedavy jak se bude chovat Radek9700,jestli bude mit taky stejne problemy ze hrama,jako 8500.
jasne ze ANO ma ty stejne problemy jako 8500
U tech OmegaDriveru vystup na TV chodi normalne mozna se ti tam neco spatne nainstalovalo.
kecinzer vyzkousej si tam k nim nainstalovat novejsi control panel.
Mam ted plutonium XP 8.1 a sem celkem spokojenej.Citace:
Původně odeslal riddle