80G MAXTOR 8MB DiamondMax plus 9, vydava zvlaštny zvuk ako keby sa odpajal za jazdy ale nerobi to ziadne chyby v prebiehajucich procesoch a system, sa tvari ako stabilny.
Moze to byt slabym zdrojom? PREMIER 300W?
V skrini ma +2ventilatori, firewire.
Printable View
80G MAXTOR 8MB DiamondMax plus 9, vydava zvlaštny zvuk ako keby sa odpajal za jazdy ale nerobi to ziadne chyby v prebiehajucich procesoch a system, sa tvari ako stabilny.
Moze to byt slabym zdrojom? PREMIER 300W?
V skrini ma +2ventilatori, firewire.
Nikdo ti asi s jistotou neřekne, jestli je to zdrojem, když neznáme zbytek tvé sestavy ;)
Zkus na disk spustit nějaký diagnostický nástroj od výrobce nebo něco takového...
To robilo aj mne je to chyba v kontakte napajaceho kabla skus sa pozriet ci nemas prilis lahko chodiacu zdrojovu koncovku ;D poprípade mozes nejakym ostrym toolom tie plechove kontakty vo vnutri koncovky nejako stlacit ked su rozijdeneCitace:
Původně odeslal DRACUL
S Draculom sme to skusali pozriet (tie kontakty) a nepomohlo. Chyba sa vyskytuje iba pri velkej zatazi disku, napr. masivne citanie/zapis.
A kabel datovy je ok :!: ak ano tak asi uz len reklamacia ked to robi aj v inej masineCitace:
Původně odeslal iPoK Xpert
a topi ten disk vic nez je zdravo, jestli jo, tak je zraly na reklamaci..... neco podobneho mi delal SATA maxtor 8MB 160GB, sel na reklamaci ( uz je vymeneny )....
Spravil som zero fill + novy kabel, zatial to vypada dobre, vraj uz tyzden ani necukol.