:wink: Zdravičko,marně shánim ve svem okoli (Havířov)CD-RWTeac 540,už se pry nevyrábí,nebo jinou,548 nechci,dík za odpověď
Printable View
:wink: Zdravičko,marně shánim ve svem okoli (Havířov)CD-RWTeac 540,už se pry nevyrábí,nebo jinou,548 nechci,dík za odpověď
kua Tec neber nedavno sem se po Vypalce(f haířovje shanel a kupil sem ji nkonec na busaku (myslim f te rotunde nahore) je tam nova prodejna...(koupil sem CDRW f1 ) na skladu ji nemjeli a ja nasel ze ji maji f opstravje(ALFACOMP) txem jim rek at mi ji tam kupi...Citace:
Původně odeslal Kamil Raška
na druhy den sem ji tam měl...(prihodil si k cene 50.-)ale to bych stejne vycaloval za cestu tam a zpatky.. stala me teda 2440.- je to 44x24x44 a umi plit obrazky ze spodku cedla
A proč nechceš W548?
pry to je pěkná sračka :wink:
Nedavno dost zlevnovaly Plextory, mozna bys o nejakym z nich mel uvazovat ;)
no docela se mi zamlouvá Yamaha F1,ale kdybych sehnal Teac 540E tak se nerozmyšlim :-)
precitaj si recenzie na www.cdr.cz a potom sa urcite rozhodnes.
Ale osobne idem do Plextora48/48/24 8-)
jj plextor je taky super,ale zaleží na kousku co se Ti dostane do ruky,fora a nazory na jednotlive paličky jsem pročítal a jsem z toho zmateny víc než předtím,u Yamahy se mi líbí to vypalované kreslení na media:-))))))))))) :lol:
Teac je stale favoritem:-))))
no já mám w548 a sem s ní max. spokojenej - pálí všechny ochrany :wink:Citace:
nedávno jsem měl cd toma jonese s cds200 a udělal kopii úplně v poho - na kopii je taky kaktus :-D
:lol: :lol: tak teď jsem z toho uplny magor:-))))))))))))
tak potom zober tu F1
Hmmm pokud neseženu Teaca 540E jdu do F1,čim vic zjišťuji tim to je horší,všechny maji své pro i proti:-) :wink:
A co ta posledni vypalovacka od Teacu? Ani cdr.cz ji jeste nezna.
http://www.overclocking.cz/4um/viewtopic.php?t=10143
Dneska uz mas skoro jedno co koupis, stejne ani jedna pri vostrejsim paleni nevydrzi dyl jak ty dva roky co je zaruka tak na co se starat .... 8)Citace:
Taky nazor,díky všem za odpovědi:-) :wink:
Neni zač ale stejne se poohledni po te F1 ce:)Citace:
:-D :lol: :-) :wink:
Tak ja mam v praci W540E s 8MB buferom a 72ms pristupovou dobou je nieco dnes rychlejsie :wink: ;D :-D
ale dnes bi somisiel do Plextora PX-W4824A s 65ms a 4MB buferom
Kovo nedraždi vlka :evil: :wink:
ale ten buffer :roll:Citace:
Původně odeslal KOVO
proste YamahaF1 8-)
Jsem rozhodnut,pokud do konce tydne vybouchne Teac,beru F1 :lol:
proc by Teac vybuchoval?Citace:
Ne Teac ale,mam poslední šanci jak Teac540E sehnat,přes jednoho kamarada,pokud to nevyjde,tak rezignuji a beru F1
a preco nie Plextora :| :wink:Citace: