http://www.steampowered.com/status/survey.html
Porovnej jak jste na tom s ostatními ve světě....
Zajímavá je tabulka s CPU AMD kde dost uživatelů jede nad 3,7GHz
Printable View
http://www.steampowered.com/status/survey.html
Porovnej jak jste na tom s ostatními ve světě....
Zajímavá je tabulka s CPU AMD kde dost uživatelů jede nad 3,7GHz
vis ono hodne lidi si mysli ze 3700+ jede @3.7Ghz . . . kazdej aspon trochu inteligentni clovek si to domysliCitace:
Původně odeslal Frost
ehm z celkoveho poctu 947000 unikatnych userov ma AMD nad 3.7GHz len 182. co by mohlo byt aj realne. 200 z miliona :)
navyse nemyslim ze by tie hodnoty zapisovali samotni useri, je to podla mna suhrn informacii odoslanych nejakym info-collectorom po prebehnuti testu.
zaujimavejsie su podla mna informacie o grafickych kartach, v prvej desiatke kariet ma prevahu low/mid-end; alebo to, ze AMD ma 47%tny podiel
na AMD nevidim nic zajimave krom toho ze cpu Intel ma vic lidi :-)
spis me zarazi kolik lidi ma 128-256MB ram a G4 MX :o
to musi byt uzasny pozitek ze hry :mweheh: :mweheh:
Zaujimave je ze relativne vela ludi ma 9800 a 9600 karty. Dost vela, najma tych 9800viek je vela vela. Co je myslim celkom uspech pre ati, predat tolko highend kariet...
Inac na CS ti staci gf4mx v pohode...
Je to opravdu tak, steam si ty udaje najde sam, zadne vyplnovani.
Z tabulky jde pekne vycist, jak dopadl souboj ATI vs nV v tehle generaci.
Btw. 72k FX5200? A pak ze ta karta je propadak ;D
Vysoka cisla u 9800 a 9600 nemuzou snad nikoho prekvapit.....reklamni tah s bundlem HL2 si snad pamatuje kazdy....
Zaujimave je tiez kolko vela ludi ma 6800gt oproti x800pro a xt.
Skoda ze nespravili este rozdelenie podla krajin. Dost ma prekvapilo, kolko ludi ma win XP dodatek sp2 :)
Jinak build 3790 u Win jsou asi 64-bit XP-cka ne?
Docela me prekvapilo, ze pres 3.000 lidi ma na disku vic jak 250GB volneho mista ;D A jen dva lidi maji vic jak 2GB ram.
...vytahujem tento stary dred => na steampowered.com je novy aktualny prehlad o HW a SW uzivatelov steamu ;)
http://steampowered.com/status/survey.html
TOHLE ME UDIVILO NEJVICCitace:
Původně odeslal Masster
wow
Total Hard Drive Space - Above 250 Gb 96,573 13.58 %
Processor Vendor - AuthenticAMD 366,937 51.59 % prostě je lepší (no flame)
Monitor refresh rate
60,63% .... 60Hz :confused:
..sem mel jit na optickeho lekare
LCD :rolleyes:Citace:
Původně odeslal SaBot
jestli to treba nahodou nebude tim, ze u LCD je takovejhle refresh obvyklej... :)Citace:
Původně odeslal SaBot
EDIT: Masster byl lehce rychlejsi :)
no otazka kolik procent z tech 60 jsou LCD
Myslím, že dost, protože na 60Hz CRT se dá koukat tak deset minut :DCitace:
Původně odeslal SaBot
Jinak statistiky docela zajímavý... Já bych jen k tomu jak tu někdo psal o low endu a požitku ze hry - nevím nevím, ale u podobných her většinou není moc času obdivovat grafiku :D Já osobně když hrál ještě "závodně" Enemy Territory,tak jsem to měl vždycky očesaný na minimum co kontrola (PBuster) dovolila, abych nebyl rušen zbytečným bordelem :D
Ja na 60hz desktop velmi pozerat nemozem, ale v hre si to ani nevsimnem lebo - v hre len tak bielu farbu nenajdes, a v hre sa vsetko hybe. Navyse CS, quake a pod, to su vacsinou rozne odtiene hnedej, (tmavo)zelenej, sivej a pod.Citace:
Původně odeslal D_a_v_i_d
Skratka mi v hrach nejak tych 60hz nevadi. Vobec to nevnimam.
Já jo, na mě těch 60 Hz působí docela intenzivně, je mi jedno, jestli je to při hře nebo psaní ve wordu, ale na CRTčku mě z 60Hz bolí hlava (jinak mám oči v pořádku, vidím dobře, ale na tohle jsem citlivej...)
Hehe, snad 90% lidi, kterym jsem odvirovaval/opravoval/upgradoval compa meli nastavenejch prave tech 60Hz. Kdyz uzivatel NEVI, ze se to da nastavit jinak, tak to necha tak, jak mu to nastavej wokna. Mno podrobnejsim pohledem na rozliseni desktopu 1280x1024 by teoreticky mohlo mit 36% uzivatelu LCD.
Citace:
Původně odeslal Halen
Fakt souhlas.... mám naprosto stejné zkušenosti. A když jim to řeknu, že si kazej oči tak mi odpoví, že neviděj mezi 60ti a 85ti(100) nějakej rozdíl. Nechápu.
Směrem nahoru je změna snadná, zpět je to krize. Když sem byl zvyklej na 60Hz, tak mě monitory s 85 taky nepřipadaly nijak výrazně lepší, ale když sem si zvyknul na 85 tak z 60ti můžu zešílet.
me osobne nedela dobre ani 85Hz.... Prvni monitor daval 75Hz s tim se nedalo nic delat. Ale jak si clovek zvykne na 100Hz tak cokoliv mene je humus... a 60Hz ? bez komentare...
Z dnesniho pohledu je zajimavy souboj ATi x NV v Enthusiast segmentu. Tam je videt, ze:
ATi Radeon X1900: 1,698 users
NV GF7900 series: 783 users
Kdybychom to brali jako vzorek hracske komunity, tak je to HODNE zajimavy rozdil.