je na tehle desce zadni platle na tento chladic nebo je tam potreba dodat ..?
Printable View
je na tehle desce zadni platle na tento chladic nebo je tam potreba dodat ..?
Ten chladic ho ma takze to mas jedno :)....ak nebude mat doska zadny plate dodas z chladica :wink:
me jde o to ze desku mi davali v shopu do PC a ja nevim jestli to mam sundat a dat tam z toho chladice ... jelikoz tam chladic uz je tak abych neco nepos.r.a.l ..
Já jsem tam ten plastovej rámeček co byl u Freezera nedával, nechal jsem tam origo a funguje to v pohodě :wink:
tvoje rada je dost of... :roll:
me jde o to jestli je na desce co mam JA nejaka platle zespoda....
Cituji vety z jednoho e-shopu:
"Instalace tohoto téměř půlkilového chladiče je shodná s instalací jakýchkoliv jiných pro příslušnou patici platforem AMD, vzhledem k tomu, že hmotnost celku nepřesahuje 500 gramů, nevzniká ani riziko poškození základní desky nebo soketu nadměrnou váhouc hladiče."
Takze tak jako tak bych tak nic 'extra' nevymyslel. Kdyby byla podlozka potreba tak by ji dodaval vyrobce chladice v baleni
Kazdopadne je nejrychlejsi skaknout do shopiku kde jsi board koupil a tam hodit oko na tvuj tip desky (jestli je maj skladem)
pan chytrej ... :wink: :lol: :lol:Citace:
Původně odeslal Senky
platle k chladici JE DODAVANA .... dneska jsem board sundal origo platly jsem vymenil za tu k Freezeru a pohoda .. k tomu jsem vymenil zvejku pod chiúpsetem a doufam ze bude pohodka ..
tak pan chytrej :D ma jeste dotaz.... jaky je rozdil mezi origo platli a freezrovskou platlii ???Citace:
Původně odeslal a_WerOOn