-
FlyTV2000 2.36 - problem
Panove mam tuner 3Demon PV951 (BT848) a pouzivam na to FlyTV2000 se kterym sem nadmiru spokojen.Ale po restartu PC musim pokazdy ve volbe Hardware ve FlyTv nastavit kodovani Tuneru z NTSC na PAL...porad se mi to pri restartu tvrdosijne prepina zpet a dokud to neprepnu nemam obraz. Pri instalaci driveru sem zadaval Czech Republic (16,0,1,1 myslim) ale stejne to nepomaha. Diky za rady. Nak
-
no pár drobností: bývaly tunery, kde se musela nastavovat jiná zem nez CR (treba polsko nebo tak nejak). Jinak ten tuner ma BT878 (jen takova technicka). Taky muze byt chyba treba ve Flyi, zkus to nastavit v orig aplikaci, mozna to natvrdo prebiji.
Nic dalsiho me nenanapada
-
Jo mas pravdu BT878..zkusim reinstalit ovladace s jinou zemi...dik Nak
-
Zkus pouzit nejakej BT8x8 ovladac (Uskow) treba, standartni BT drivery jsou vetsinou na picachu. S referencnima mi Fly chodil bezvadne.
Nebo druha moznost - vymena za Philips SA 71xx, Fly je na ni delanej, a obraz je o 100% lepsi, tunery o 100% citlivejsi, vim o cem mluvim ... :)
-
Uz je 2.38, tak vyzkousej, je tam par vylepseni.
-
Ja mam AverTV Studio 330 (CX2388x), po kazdem restartu musim pustit a vypnout aplikaci AverTV Studio, jinak ve FlyTV nemam obraz. Zkusim nejakou novejsi verzi, ale uz sem se smiril s tim, ze FlyTV neumi moji kartu inicializovat.
-
Jo to ja vim ze Philips je lepsi mel sem doma mesic Genius TV Wonder III ale uz nemam :? uskovovy ovladace z tvfreak.cz pro BT8x8 mi nechodi. Ohlasi to chybu ze to nepracuje. A investovat do noveho se mi nechce tenhle funguje uspokojive.Az na to ze nenaladim novu protoze ty zmrdany ovladace maji posunuty frekvence o 7,25MHz niz (presne o delici kmitocet) a nevim co s tim.Nak