V rivatuneri sa mi neda vypnut ten test pri zmene frekvencie....Nepoznate este nejaky iny soft ???
http://www.svethardware.cz/sh/media....ElemFormat=gif
Printable View
V rivatuneri sa mi neda vypnut ten test pri zmene frekvencie....Nepoznate este nejaky iny soft ???
http://www.svethardware.cz/sh/media....ElemFormat=gif
to vypnuti ti stejne moc neprida,myslim ze kdyz uz te nepusti test tak uz to stejne o moc vic nedas..takze to bych vubec neresil,ja celou dobu taktuju v ovladacich a zadny problem..kdyz se ti povede projit pres ten test,pak zas zjistis ze uz ti to throtluje takze..Citace:
Původně odeslal TiGeR
Podla mna je tam velka rezerva. Teraz ma vobec nepusti za 450Mhz na CORE...Minule sa mi podarilo 490Mhz :-)
Co takhle zkusit v Rivatuneru zalozku Power user a pak overclocking? ;)
Ani mne to nejde.Ci vypnem v nvidia/overclocking -disable intenal clock test alebo v overclocking/global - disable clock test.Ten test ide vzdy.Vacsinou mi nepusiti pamate viac ako 1130, ale uz ich pustil aj 1160-70 a bezia na tej frekvencii v pohode.
mate to vypnute aj v nvidia\overclocking aj v overclocking\global ?
Ano mame. A ten test stale ide :roll:
Ved do tej kolonky disable internal clock test daj 1 a mas to...teda aspon mne to tak funguje s RT15.3
ja som disable internal test dal v nvidia/overclocking a overclocking/global + este mam v power user zapnute power user ;) a prekvapivo to ide ;D
Tak uz som to rozbehol s verziou RT 15.4....Ale preco je tam core max 450MHz ???
overclocking\global\maxclocklimit :roll:
Tak potom tam naskocilo max 375Mhz :roll:Citace:
Původně odeslal SajmoN
ty si brzdeny alebo ano? tam sa zadava HODNOTA ktoru chces mat ako strop ... co tak 600? :roll: je to tu rozobrate uz X-krat! :evil:Citace:
Původně odeslal TiGeR
Ja som myslel ze tam treba zase nadstavit 1....Z rivatunerom nemam skusenosti tak preto sa pytam. Je na tom nieco zle ???Citace:
Původně odeslal MadCap
Brzdeny vies kto akurat tak je :wink:
no asi ten kto nevie ani pouzit najnovsiu verziu sw a potom pouziva poweruser moznosti s tym ze ma k poweruserovi dost daleko
Naberam skusenosti. Je na tom zle ked sa spytam ??? Ja chcem s GK dostat max(preto potrebujem skusenosti power userov :wink:). Tod vsjo