Vsetci, ktorych stve ;D teplota HSI, ide to dobre chladit pasivom na north bridge Zalman ZM-NB47J. Treba z neho len kusok odrezat a odlomit 4 rebra.
Screenshoty:
www.test333.szm.sk/002.jpg
a
www.test333.szm.sk/001.jpg
Printable View
Vsetci, ktorych stve ;D teplota HSI, ide to dobre chladit pasivom na north bridge Zalman ZM-NB47J. Treba z neho len kusok odrezat a odlomit 4 rebra.
Screenshoty:
www.test333.szm.sk/002.jpg
a
www.test333.szm.sk/001.jpg
to je uplny nonsense :eek: naco tam davat iny pasiv? originalny ABSOLUTNE postacuje :roll:
No ja som napisal, ze pre tych ktory stve teplota toho stock pasivu na hsi, koho nestve, nech necha stock. Ja som ho mal brutal horuci, to ma stvalo :evil: , tak som tam dal zalmana ;D
no pointa je, ze ono to vobec nevadi ze je horuci ;)Citace:
Původně odeslal ulukai
Mne ano, bo sa mozem popalit ;D
nevypada to spatne, ale ucinek je uplne stejnej jako original
Podla mna je Ulukaiovo riesenie skvele. Mam tiez AGP verziu a naozaj pece jak svina ten cip. Ak menil originalny chladic za Zalman, nevidim jediny dovod preco by si za par korun nevymenil aj pasiv na tej piecke.
To MISKOBOSS a MadCap: Vy ho tu nedodrbavajte, radsej nam menej skusenym vysvetlite PRECO je to jedno, ci HSI pece alebo nie. Pripadne hodte link kde si to mozeme nastudovat ;D
ja nikoho nedrbuCitace:
Původně odeslal atreides01
sam jsem psal, ze to nevypada spatne
zalman bude chladit lip(je vetsi, lepsi zebra), ale ve vysledku to je stejny!!
vic to taktnout nejde a ten puvodni pasiv stacil
a proc je jedno jakou ma teplotu, to se zeptej MadCapa
Ja som nepisal ze to pojde lepsie taktnut, len to ze je to celkom dobre riesenie pre tych, ktorym vadi ten horuci pasiv. Netusim ci pri inych vyrobcoch hreje hsi menej (asi nie), ale u mna bol fakt-super-horuci ;D a to mi vadilo.