Konkretne tento typ:
HYNIX 217A
HY5DV641622AT-5
KOREA
Podla tohto datasheetu (270kB) - http://www.hynix.com/datasheet/pdf/d...DV641622AT.pdf su to 5ns - 200 MHz DDR.
Podarilo sa vam ich rozchodit na viac? :(
Printable View
Konkretne tento typ:
HYNIX 217A
HY5DV641622AT-5
KOREA
Podla tohto datasheetu (270kB) - http://www.hynix.com/datasheet/pdf/d...DV641622AT.pdf su to 5ns - 200 MHz DDR.
Podarilo sa vam ich rozchodit na viac? :(
Já je mám, ale víc jak 210MHz z nich nedostanu. Při vyšší frekvenci je moc chyb v obraze.
no ja mam 4ns HYNIX .. ty petky jsou suxx
jj mam tiez 4ns Hinix,ale nic moc nescu slapat ani na 550ddr fok :roll:
Vlastne to je jedno aku znacku mas zalezi na aku frekv.. boli stavane..
to jest v kratkosti kolko NS
Samozrejme ze od kvalitnejsich modelov mozes cakat trosku vedsiu toleranciu.Inac to mas jedno.
Já mam 4ns Hynix a šlapou na 550DDR.
ja mam na Gigabyte 8500 Hynix 3.6 ktery jede na 310 a na Jetway 8500 Hynix 3.6 a ten jede na 295 8)
Vtip je v tom ze daktore sa podaria lepsie ako u procikov .
Tie moje nechcu ist ani o 1Mhz. :evil: Ani s retail BIOSom. :evil: :evil:
me jdou 4 na 300 v nature ale chybicky na 275 stabilni
mne jedo na 270 fpoho 8-)
Ja mam 3,6 Hynix a viac ako 272 stabilne som z nich nedostal ani s Improved BIOSom.
To je nesmysl - Hynix 3,6 musi chodit minimalne na 275 (ale jdou mnohem, mnohem vys), davaji se na takto taktovane retail Radeony 8500...Citace:
Původně odeslal Haldo
MOje Hynix 3.6 ns bežali na 307 MHZ !Citace:
Původně odeslal Haldo
Tak to mi prosim porad ako to mam preboha urobit! Lebo napr. 3Dmark sice presiel aj na 280x280 ale nhl2002 som si nezahral ani na 270x270. Vsetky hry hram v 1280x1024.Citace:
Původně odeslal dorf
no ja mam hynix 4 ns momentalne na 317Mhz (DDR 634) ale mal som ich aj na 333(666) a bez artifactov ale tak vykon to teda moc neprinieslo, tak teda bezia na tych 317
oprava: no teraz sledujem ze som ich mal jeden cas aj na 338(676)
Jak - nezahral? Padalo to? Jestli ano, mozna mas spatne chlazeni ve skrini...Citace:
Původně odeslal Haldo
no ja tam mam Hynix 4ns bez pridavnych chladicov a idu absolutne bez chybicky dlhodobo na tych 281(562)MHz.
Ale 3DMark prebehne aj na vyse 290 , lenze to uz robi viditelne chyby :(
Sa neda porovnavat jedna s druhov...mozno tak este medzi tymi istimi vyrobami Kariet...ako nap..viacerich model od Herculesu,ale inac nie bo kazdy ma inu seriu..co ide rozne taktnut...
na r7500 jsem mel 4ns hynix v pohode bez chyb na 340MHz , ted mam totez na r8500 a jdou jen na 265MHz
To záleží taky na zapouzdření kavalitě Gk atd.
Mno ,ale ta 7500 bola BBA ne :wink: A teraz mas len Hercules 8-)Citace:
Původně odeslal honzAK
jj to byl jen priklad ze neni zpracovani jako zpracovani ;DCitace:
Původně odeslal Semik
ja by som kvalitu pameti u jednotlivych vyrobcov videl tak ze jeden kupuje Class A dalsi B, C a tak dalej. samo ze Class A je len mozno 10% so serie ktore sa podarily a tie kupia iba znackovy vyrobcovia, ostatne kupia vietnamsky rybary lebo ajtak na lepsie nemaju. To iste plati aj pre GPU.
Takze podla mna zalezi na vyrobcovi! A velmi.
Chybu v obraze, dost nechutne, ciary cez celu obrazovku a pod. Na chladeni pracujem, uz iba zohnat dobry ventak (pisem inde)Citace:
Původně odeslal dorf
to ze rozne 4ns pamate idu rozne pretaktovat je sice sposobene aj tym z ktorej serie su, avsak zabudate na jeden a to ovela PODSTATNEJSI rozdiel - a to je velkost a stabilita napajacieho napatia pre pamat na konkretnych kartach ! ... t.j. podobne aj pri procakoch - ked chcete viac taktit nez je bezne, treba zvysit voltaz !