-
Takt 3.0 ghz na 3.6 Ghz
Dobry den, som tu novy a chcel by som sa dozvediet akym sbosobom by sa dal taktnut moj procesor Intel p4 3.0 GHZ 800 fsb, dik
Kmarat si taktol procesor z 2.6 na 3.3 , cize u mnanebudeproblemtakntut ho na 3.6 GHZ
lenze ked to skusam cez windows, cez prilozeny progrmacorecenter , tak mi bud pocitac po dosiahnuti 3.3 ghz zamrzne alebo sa resetnem, Chcem savas spytat ci existuje nejaky specialny program na taktovanie procesoru priamo vo windowse ,. pertoze poznam ja sposob (bios -->> chancge FSB -- >>> atd) ale predsa len sbosob cez windows cez nejaky sikovny program by bol lepsi, kedze ja nie som tak skuseny taktovatel :)
* EDIT
no taktol somk to na 3.6 , ale , problem jeteraz v tom zesami to prehrieva , bez akejkolvek pracemito ide na 50 Stupnov celzia.......je to normalne ?
-
Dobry den, na zacatek bych Vam poradil, precist si nejake temata k tematu zde na foru, cist FAQ, a pouzivat zvyraznene tlacitko Hledat v pravem hornim rohu Vasi obrazovky.
Vubec nevidim duvod pouzivat nejake programky pro WIN, vse delat v BIOSu, vas problem je samozrejmne (mimo jine) ve chlazeni, ja mam s identikym CPU jako Vy 50 C pri plne zatezi a OC nyni 3.3 GHz.
Samozrejmne jste nenapsal krome CPU jedinou komponentu ktere bychom se chytli, zda-li mate stock chlazeni a vubec.
ano
-
no mam boxovany chladic a pri hrani cs:s a nfs u2 mi po tak 15 minutach zamrzol komp ,cize nutny restart a vratenie taktu z 3.6 naspat na 3.0.....
a moja konfiguracia je nasledovna : Intel P4 3.0 GHZ prescott 800 FSB, MSI Geforce 6600 GT 128 mb, MSI 875P Neo-FISR, 1024 mb ddram 400Mhz apacer(2*512), 200GB Maxtor DiamondMax SATA
-
slabe ramky, ak to ide synchro tak 240 fakt dat nemusia ;) bohvie aky mas presne procesor (E0, D, C reviziu?) etc. :roll: