Jak je dobry tento disk ? napr. v porovnani s WD JB ? Hlavne co se tyce vykonu,hluk je pro me az druhorada zalezitost.....
Printable View
Jak je dobry tento disk ? napr. v porovnani s WD JB ? Hlavne co se tyce vykonu,hluk je pro me az druhorada zalezitost.....
Me se Maxtory moc nelibej, ale vseobecne to nejsou spatny disky a 8MB cache zajistuje dobrej vykon. Ale ja bych to za JB nemenil ;D
..je vidět, že testy na netu moc neslduješ....Maxtory jsou všeobecně výkonejší než WD a také spolehlivější..... a věř, že u řady s 8MB cache je to analogické ;)Citace:
Původně odeslal Fila
No nevim nevim maxtory byly jsou a budou shittyCitace:
Původně odeslal Over
Tak to muze rict kazdy mamlas...Citace:
maxtory byly jsou a budou shitty
:lol: , profesional promluvil ;D ;D ;DCitace:
Původně odeslal -Ja8k1-
Tak nekdo tvrdi to a nekdo zase ono... To by me zajimalo kde je pravda...
Ja si myslim, ze ten Maxtro bude asi lepsi,ale chtel bych to mit potvrzeny, nemate nekdo link na nejaky testy ???
Mam MAXTORa a muzu rict ze sem spokojenej... A TAKOVY VYRAZY JAKO ZE JSOU SHIT.... to muze rict akorat blbec!! :evil:
Maxtorov mame vo firme dost. Niektore typy sa vydaria, ine su chybovejsie. Pred 2 tyzdnami som kupoval pre znamu disky a nas nakupca ma odradzal - teraz ze maju Maxtory vela reklamacii. Tyka sa to typov s 2MB cache.
Som presvedceny ze teraz zalezi skor na vydarenom type disku ako na znacke :(
Mluvis mi z duse...Citace:
Původně odeslal fish
...já jich už kupoval několik a zatim bez problémů...ono taky záleží,jak se s nima zachází. Vzheledem k tomu, že maj fluidní ložiska(ty nové), tak produkujou víc tepla, jako Barakudy a pokud jsou v uzavřeném nevětraném prostoru, tak je pochopitelně časem ugriluješ ;)Citace:
Původně odeslal fish
V práci jsem testoval WD a MAXTOR ty 8MB disky. Maxtory byly tižší při idle. WDJB mají nepříjemný pískavý zvuk, to maxtory neměly asi díky fluid bearing, ale na barracudu 4 nemají. Za to při seeku dělají ty maxtory kravál jako IBMka, při fullstroke je to fakt rachot, WDJB jsou v tomhle o poznání tižší. S teploutou byl na tom líp ten maxtor, neměřil jsem teplotu měřákem, ale již na omak byl WD znatelně teplejší.
Jediné co jsem netestoval byla rychlost, tu si musíš na netu někde najít.