Kua o těch dvou sériích slyším poprvé ! :) Poraďte ! spěchá !
* UPDATE : tak bude asi nejlepší ten AIUHB co jsem se tak dočetl.
Printable View
Kua o těch dvou sériích slyším poprvé ! :) Poraďte ! spěchá !
* UPDATE : tak bude asi nejlepší ten AIUHB co jsem se tak dočetl.
Jo, myslím že jo, stejnou sérii má Eagle a jede mu to bez nějakého extrémního overclockingu na 2300MHz.Citace:
Původně odeslal Marek.Sedlar
AIUHB = B0 ?Citace:
Původně odeslal Halen
No Eagle má XP2700+ AIUHB, což je na 1000% B0. Ale nevím, jak je to s tím typovým označením. AXDA2700 .... ?? To nevím, zkus mrknout do FAQ nebo na článek od GABA.Citace:
tipuju že to taky bral z Proca,jinak doufám že z toho dám taky těch 2700+ minimálně.
Od 2400+ (vcetne) sou snad fsechny B0, ne?
no pokud to konci na ''B'' tak je to B0 jako u 1700+ a dalsich ;)Citace:
2Rombo: hej malo by to byt tak...uz aj mne z toho :lol:
Jo, myslím si, že to dáš levou zadní. 8)Citace:
ee to nikdy neni na 100% iste.....chybycka sa moze vloudit.
;DCitace:
Původně odeslal Semik
jj, já mam procák z týhle serie 2 dny a zatím jsem se dostal na 2220 MHz. Dal se nedostanu, páč mam jen 266 MHz paměti :)Citace:
Původně odeslal Halen
SlayerCZ : AXDA2400DKV3C AIUHB ? to máš taky ? kua to je A0 revize,šmejdi :(Citace:
Původně odeslal Slayer(CZ)
Citace:
FUCK to co je ?! DKV3C & AIUHB sak to sa navzajom vylucuje nie ?!
jj, podle značení je to revize A0, jenže zase všude píšou, že všechny Thoroughbready od 2400+ vejš jsou automaticky B0 :)Citace:
Pro objasneni. AXDA2400+DKV3C AUIHB je B0, podle pismena B na konci druhe rady pismen. Prvni rada peti pismen urcuje parametry jako voltage, max. teplotu, frekvenci sbernice, atd. Nevim proc se to zacalo urcovat podle ty prvni. ...Vsechny Acka maj druhejch pet pismen koncici na A....to je XXXXA. Treba AIRGA.
To je potěšující zpráva,nicméně procesor moc taktovat nejde,šel na 10.5x a 11x200Mhz,dvě hodiny jsem měl Prime95,pak pustím 3D Mark 2001 SE a skákalo to vesele uprostřed testu na plochu,nevím jestli je to pamětí.Rozhodně po restartu už byl jenom černý obraz a teď dám 2200 Mhz akorát zatím při FSB 133 a násobiči tuším 16x.Citace:
Původně odeslal Fik
Najlepsie sa daju taktit tie 1700 - 1800 ...
Kua skoda ze na overclockers.com je malo inputov v databaze :-(
Treba zopár nových prihodiť... :wink:Citace:
Původně odeslal Deviant
Tam právě někdo má tu mojí sérii hozenou na 2400Mhz + akorát s jinou deskou a trochu lepším chlazením ;DCitace:
Původně odeslal Deviant