poslali mi posledni kousek ale predtim mi rekli ze pokud by ji uz nemeli objednali by mi novou za stejnou cenu.
PS: v ceniku to nenajdete. napiste jim mejla ;)
TAKZE SPECHEJTE!!!! NEBUDOU!!!!
// modded
vyusteni kauzy je dole
Printable View
poslali mi posledni kousek ale predtim mi rekli ze pokud by ji uz nemeli objednali by mi novou za stejnou cenu.
PS: v ceniku to nenajdete. napiste jim mejla ;)
TAKZE SPECHEJTE!!!! NEBUDOU!!!!
// modded
vyusteni kauzy je dole
no tak mne dneska mrchy poslali jenom 8K9A :evil: :evil: :evil: :evil:
zadelavaji si na pekny problem.....
Předpokládám že to bylo jen v OVě?
ee mluvil jsem primo s clovekem z prahy.Citace:
Původně odeslal Marty
No jinak tadle moje minikauzicka ma pekne vyusteni. Chlap co mi to posilal mi zavolal a rikal ze mi doslo to co jsem si objednal. Ze pry to ma jako doklad v nasi mejlove komunikaci.
taxe tam koukl a snazil se vymluvit ze sice jsem napsal ze chci 9A2 ale ze si myslel ze tu 2 jsem tam pripsal omylem :?
No nastesti byli natolik "vstricni" ze pristoupily aspon na vymenu za 9A2+ (samozrejme za doplatek :roll: )
takze jsem v podstate koupil 9A2+ za beznou obchodni cenu ale navic jsem este zacvakal 150,- za postovne za 9A :roll: :roll:
Vice mene slo jen o nedorozumeni. Proste maji to co maji v ceniku. Nic vic, nic levneji.
Tak tolik asi Softcom. Skoda, dycky jsem je mel rad....
takze 8K9A uz nee? doprdele :evil: sem si to od nich zrovna chtel koupit, 3,5K je dobra cena
jo este maji ale mas sanci ze dostanes tu co ja sem jim poslal zpatky :lol:Citace:
Původně odeslal ^Tomahawk^
jinak za 3500 dostanes 9AI = + sitovka (u CC ) ;)
No nevím, ale spíš mi to připadá, že ten problém nebyl jen na straně prodávajícího... Nebo jsi byl tak naivní a myslel si, že tu desku koupíš jen tak o litr levněji??? V Softcomu nakupuju docela často, věci si objednávám mailem a už se mi taky párkrát stalo, že mi přišla trošku zmatená odpověď - stačilo ale napsat jim znovu a zjistit, jestli opravdu mají to, co po nich chci... Zvláště pak u desek EPoX, kde je to značení dost zmatené jsem si ověřoval pro jistotu 2x, jestli si objednávám opravdu to, co chci. Zmýlit se může každý, zvlášť když vidím jaký frmol mají v Softcomu v Brně, kde někdy opravdu prodávající nestíhají...
jo jo v Brne maji frmol, ale ja tam byl dnes po 9h rano a v pohode ;D clovek si musi umet vybrat dobu... kdyz tam nikoho nemaji tak v pohodeCitace:
Původně odeslal *VIPER*
2 jedik: No smola... :(
jedikuuuuu ty si blazeeeen :D Softcom rulezzz :)
Nezdá se mi, že by cena 3500 za 8K9A2 byla o litr nižší než je běžné - v pátek jsem tuhle samou desku koupil v Monimě Dejvice za 3800 s DPH a bez problémů!!! 8)Citace:
Původně odeslal *VIPER*
Bral jsem cenu právě ze Softcomu a tam je ta deska opravdu o litr dražší... Jinak teď si kámoš kupoval novou desku - Liteon s KT400 a když jsem ji viděl, tak jsem docela čuměl - je to úplně stejná deska jako EPoX 8K9A, stejný nastavení BIOSu, manuál (jen trošku hůř vytištěný) atd... Jediný rozdíl co jsem viděl, tak tam nebyla dioda u pamětí a čidlo pod socketem. Že by nějaký OEM EPoX nebo padělek??? :roll: