Stretol sa už niekto s takým problémom, že program SIM vôbec nezobrazí zoznam kontaktov a menu je úplne posunuté? Nechápem, na každom inom compe to ide, len u mňa doma nie... V Linuxe ide SIM normálne, až na to, že z času na čas padne...
Printable View
Stretol sa už niekto s takým problémom, že program SIM vôbec nezobrazí zoznam kontaktov a menu je úplne posunuté? Nechápem, na každom inom compe to ide, len u mňa doma nie... V Linuxe ide SIM normálne, až na to, že z času na čas padne...
co znamena nezobrazi seznam kontaktu? ze zmizi lidi, nebo ze zmizi cely contact list? co znamena posunute menu? Jakou mas verzi? Skusils jinou?
Skúšal som verzie 0.9.3, 0.9.3 full, 0.9.4 a vôbec sa mi nezobrazí kontakt list, je tam len ikona v system tray, a ak na ňu kliknem, tak menu sa zobrazí, ale menu je posunuté tak, že pravá časť (asi 10 px) je posunutá za pravý okraj obrazovky. Skúšal som niekoľkokrát preinštalovať SIM, vypnúť TV výstup a stále nič...
Vyriešil som to tak, že som úplne vypol tv out... Sim má zrejme nejaký bug a nedokáže zistiť, čo je skutočná veľkosť obrazovky...