Mohl bych ho mít v pondělí,ale na velkoobchodu mi nejsou schopni zjistit jestli je to A0 nebo B0 revize,co myslíte že to bude ?
Printable View
Mohl bych ho mít v pondělí,ale na velkoobchodu mi nejsou schopni zjistit jestli je to A0 nebo B0 revize,co myslíte že to bude ?
Radsi si tam zajet, at nejses n.a.s.r.a.n.e.j :)
To bych rád,ale voni to berou z velkoskladu zase od někoho jiného ještě :)Citace:
Původně odeslal lullu
Ved tam prides a pozres sa a ked nic , vratis sa spet ;)Citace:
Původně odeslal Marek.Sedlar
Říkám že to tam z velkoskladu objednají ještě od někoho jiného a ten to není schopen zjistit co to je za typ.Citace:
Původně odeslal AjsTi
Mám taký vodojem, že 2600+ sa A0 vôbec nerobili... ???
Od 2400+ by to mali byť iba B0...
Přesně tak, od 2400+ jsou všechny B0 a začíná najíždět výroba na "C". Ty budou ještě lepší a "C" jádro by mělo být i základem pro Bartny. Spíš si zjisti na netu, která série XP2400+ nebo 2600+ je nejlepší.Citace:
Původně odeslal LtK
No jo,ale kde ? :) ale snad AIUHB bude dobrý .. AHABJ,to bude asi ještě něco starého.Citace:
Původně odeslal Halen
Já ale viděl 2x na vlastní oči A0 2400+ box verzi,takže asi tak,ale pokud je napsáno na procesoru v druhém řádku AIUHB,tak to je B0 revize ?
Spis bych sel do 2700+ klerej uz bezi na 166FSB ... zase teda stoji o 2000 vic
No oproti 2400+ je ten rozdíl 7000 Kč. To je už moc.Citace:
Původně odeslal Uda
Tak to je veru moc... :o
Myslis ze ta Cckova revize vyleze v dohledne dobe? (2mesice)Citace:
Původně odeslal Halen
Dik
:o ato je jeste na mensi "real" freqenci!Citace:
No tak jsou i A0 revize,zrovna mi dorazila, i když AIUHB .. ach jo :(Citace:
Původně odeslal Halen
Tak to je smola... Asi zlepšili výrobu, keď sa im darili aj A0 na takých frekvenciách... Veď vlastne kvôli malej výťažnosti a neschopnosti nových procesorov dosiahnuť vyššie frekvencie začali robiť nové revízie...Citace:
No podle www.overclockers.com tu sérii někdo dostal na 2400+ Mhz při 1.85V,takže pohoda :wink:Citace:
Původně odeslal LtK
2 Marek Sedlar - jaký je celý seriový číslo toho procíku? Nemůžu věřit tomu, že by A0 verze chodila na 2400MHz. To je nějakej omyl, to prostě musí bejt "B" - všude se psalo, že A0 končily na 2200+ Tohle je první konkrétní zpráva, že by to byla 2400+ A0. ???
AIUHB - ved to pismeno na konci steppingu hovori ze je to B0 ...
Ako pise GABO vo svojom clanku
Všetky Thoroughbredy B0 majú stepping, ktorý končí na písmeno "B," ako "AIUGB."