-
XVID mrznutie pri filme
Mam problem ze ked pustim hocijaky XVID film, tak po nejakom case mi win vyhlasi standartnu hlasku ze sposobena chyba bla bla a film zamrzne, ale zvuk ide dalej na pozadi len obraz stoji. Musim vypnut prehravac a spustit znova ale stale to robi dookola. skusal som vsetky mozne prehravace, takisto som skusal vela kodekov aj starsie. Skusal som aj codecpaky aj samostane len xvid nainstalovat ale nic nepomaha
pls help somebody :?: ???
mam wxp sp2
-
no neco podobneho se mi taky stavalo ale chyba nebyla na strane kodeku. dela to opravdu jen xvid nebo i divx. pripadne uplne kazdy xvid nebo jen treba v kombinaci s AC3??...
-
Robi ti to aj ked mas komponenty (CPU, FSB, graf. karta) na default frekvenciach ???
-
to jsem se nazil naznacit. me to delalo tusim kdyz bylo blbe nastavene AGP. no a pak kdyz se prehrival disk. :?:
-
Robia to len XVID nic ine. Neskusal som sledovat ci to robia len xvid v kombinacii s ac3.
nie pc mam pretaktovany, ale v tom si nemyslim ze by bol problem pretoze predtym som to mal tak isto a ficalo to bez problemov, skor sa domnievam ze mi to robi odvtedy co som nainstaloval SP2 na winXP.
Akoze som z toho uz celkom zufaly.
Zatial jedine riesenie co mi ako tak pomohlo bolo ze som odinstaloval xvid a nainstaloval 3vix, sice sa film uz nezasekava ale cely cas tak divne trha ako keby nestihal cpu
-
...ked tak skus tie XviDy prehravat cez ffdshow :wink:
http://www.free-codecs.com/download/FFDShow.htm
...osobne nemam ziadny problem s kombinaciou WinXP+SP2 & XviD-1.1.0-Beta2-04042005
-
Ten ffdshow som uz vcera nasiel ako alternativu ale este som to neskusal no uvidim
dik