zdar, můžete mi někdo napsat linky na nějaké stránky o bastlení různých obvodů ?? něco jsem viděl před několika měsíci a teď to nemůžu najít...byly tam i čidla s lcd, regulátory otáček apod.
btw - nevíte, kde sehnat tříkanaálový potenciometr ??
Printable View
zdar, můžete mi někdo napsat linky na nějaké stránky o bastlení různých obvodů ?? něco jsem viděl před několika měsíci a teď to nemůžu najít...byly tam i čidla s lcd, regulátory otáček apod.
btw - nevíte, kde sehnat tříkanaálový potenciometr ??
www.belza.czCitace:
Původně odeslal Chocen
http://helium.webz.cz/Citace:
Původně odeslal Chocen
Matros sezenes tady: www.dcase.czCitace:
Původně odeslal Chocen
díky všem, a sám dodávám
http://pavouk.comp.cz/fan/regul.html
pěkné návody na regulaci otáček....
stav se za mnou na pokoj ,ti ukážu PWM regulátorCitace:
Původně odeslal Chocen
jj. to určitě dopadne. o tom třícestném potenciometru teda nikdo neví ?? (jak kdyby ho ani nedělali, ale v zesáku ho mám...)
já mám taky v zesilovači nějakej 5 nožičkovej potenciometr.bohužel odpálenej a repro za 2000,- v ..... funkci sem nevymyslel,a novej tady nekoupíšCitace:
Původně odeslal Chocen
já myslím ne že má více nožiček, ale jak je jednoduchý potenciometr, tak potom je stereo (vlastně dva za sebou) , a já sháním trojitý (tři za sebou)...
Taky sem nad tím bádal, ale existujou takové, co se spojí za sebou kolik chceš(hřídel druhého se píchne do těla prvního), lepší popis mě nenapadl ;D
kde se to dá sehnat / jaké to má označení ???
k comu by mal sluzit..?
mam ho v zesaku a chci ho vymenit - ten puvodni je takovy nemocny...
erty: já bych se stavil - chci s PWM něco zkusit (stačí na to 555 a spínací tranzistor?) - jseš na koleji kde? Jestli Praha tak super :)
ee,sem v brně ,chocen bydlí o patro výše. na pwm ti stačí NE555,250ko potenciomer,odpory 1k a 5k,kondenzátory 10 a 100nF. a je to všeCitace:
Původně odeslal Marty
a nevies blizsie, ze co ovlada ten treti.. dva si viem predstavit, ze lavy a pravy kanal, ale tri? inak da sa aj mechanicky spojit zasebou dvojity a jednoduchy...Citace:
Původně odeslal Chocen