nemuzu casto nastartovat skoro novy lg flatron ez t710bh
stava se mi casto ze kdyz startuji pocitac tak nekdy mi sepne monitor az po vice pokusich. dnes sem nemohl nastartovat opet a po nastartovani byl obraz hrozne malo viditelny a cernobily. asi po hodine se mi ho podarilo nastartovat normalne -ale tak pul hodiny se mu chvel obraz ale uz je vse dobre -ale mam takovy strach co bude priste ?
prosim vas cim to muze byt -??? monitor je ani ne rok stary,je odmagnetizovany. ze by kolisave napeti ?-obcas se stane tak jednou z dva mesice ze mi komp vyhodi pojistky. diky za rady :?:
tak mi to doslo ze servisu-pekne rozostrene
tak mi to lg doslo po trech tydnech ze servisu -barvy jdou ale vypada to ze monitor je mene ostry ! prosim co s tim ? lze to spravit v servisnim menu a jak se tam pripadne dostanu ? dekuji p.s znacka lg uz u me navzdy skoncila :evil:
Re: tak mi to doslo ze servisu-pekne rozostrene
Citace:
Původně odeslal jindra.q
tak mi to lg doslo po trech tydnech ze servisu -barvy jdou ale vypada to ze monitor je mene ostry ! prosim co s tim ? lze to spravit v servisnim menu a jak se tam pripadne dostanu ? dekuji p.s znacka lg uz u me navzdy skoncila :evil:
Noo pod ma este dalej presviedcat ze LG su dobre !!!
A to znamena ze ked skola kupi nejake lacnejsie LG tak nemaju fungovat ci co ??? Tomuto nechapem teraz ,,, Ti povim ze teraz su v skole tri nove IBM monitory cele cierne zas 17-tky ,, a tie idu zatial uplne super len som s tym este moc nerobil . Ale to LG sa mi nejako nelubi .