ASUS K8V-X nejdu nainstalit widle...
Zdravim Vas...
tak reku ze dnes postavim pre kamosa kompa. doteraz som vsetko staval na doskach MSI a no problemo. Teraz reku - skusim tuto novu ASUSku... Log aj BOOT z CD vpohode... ALE :
ked chcem nainstalit widle na SATA HDD, nejak to vytuhne vzdy na tom istom mieste :
zapnem kompik, vlozim bootovacie CD, stlacim F6 aby sa nainstalil RAID driver, ten sa nainstali, dososaju sa ostatne prkotiny potrebne k instalacii, prepne sa obrazovka, ze ENTER = setup windows , dam teda enter (ako vzdy ) a tu SA TO STANE : rozsvieti sa ledka na FDD (nezalezi, ci tam disketa je, alebo nie) a na obrazovke zostane Please Wait.... a dalej ani PRD...(ledka na disketofke sviti)...
Este mozno pomocka pre Vas : stalo sa mi, ze som zabudol stlacit F6 a system mi napisal, ze sa nepodarilo najst HDD, F3 = ukoncenie instalacie winXP... tak som dal F3, nabehla modra obrazovka s ProgressBarom - ze system sa za 15 sekund sam restartne (alebo enter = okamzity restart), ale bohuzial, kompik vytuhne... progress bar sa ani nepohne a ani ENTERom sa to nezrestartuje... pomoze len RESET na case...
neviete, kde moze byt zrada ??? Skuste poradit, co ako ponastavovat, pripadne na co som zabudol (napr som nenastavoval raid 0,1 - ved tam mam len 1 sata hdd tak si myslim, ze to netreba....)
inaq v logu je ten sata HDD detektnuty tam kde ma byt (skusil som uz aj sata1 aj sata2) ale vysledok rovnaky...
inaq HW je tam takyto :
Doska> Asus K8V-X soc754
procak> Sempron 2600+
ram> 512 DDR400 AM1
zdroj> nejaky lacny parchant 300W :oops: zevraj RJA
FDD> alps
DVD-ROM> Samsung
grafika> Sapphire R9600Atlantis
HDD> Hitachy 80GB Sata :o