Aspoň přibližně, protože jsem ho kupoval v ABI jako jeden z prvních v ČR a taky by mě zajímalo, jakou záruku standardně měla... mám takový pocit, že teď už v záruce není... :-(
Printable View
Aspoň přibližně, protože jsem ho kupoval v ABI jako jeden z prvních v ČR a taky by mě zajímalo, jakou záruku standardně měla... mám takový pocit, že teď už v záruce není... :-(
ja bych rek ze stoprocentne v zaruce je, Epoxy maji dva roky ne?
A dva roky ji urcite nemas....
Jojo,byly to dva roky jak říká dýkejoš :)
Takze ak sa dobre pamätam Maul tak ty si mal dosku par dni predo mno (mozno tyzden). Ja som dosku orecenzoval dost rychlo a ta vysla 21. Maja 2002 ....takze podla toho bude este v zaruke :)
pokud me ma chaba pamet neklame :-D tak dorf ji mel tusim uz nekde na konci roku 2001 ???
Ano, měl jsem ji už chvilku v době, kdy vyšla recenze a u ABI jsem ji kupoval opravdu jako jeden z prvních v republice - jenže nevím kdy a tak nemůžu najít doklad, protože nevím, ve které časové vrstvě hledat!!! :-(Citace:
Původně odeslal GABO
Ale pořád mi něco říká, že ji mám už víc než rok a měl bych hledat v roce 2001... :|
Hmm ....takto potom moze byt koniec roka 2001.
Jupí, žádná reklamace nebude - EPoX je OK a v prd.eli je naopak nový T-bred B0 z Monimy. U Sadama jsem ho dneska taky rozjel jenom s errorama, a naopak s Duronem od Bladea mi na prkně i paměti najely v pohodě na FSB 185MHz - reklamovat se bude zítra AMD... :wink:
DM: To uz si vyku.rvil takrka novyho Tbreda ? Bych Te s tou reklamaci hnal bejkovcem z prodejny! :-D :-D
Netaktil jsem ho ani trochu - nejel mi od začátku... :-(Citace:
Původně odeslal Damian
Asi chybny z výroby :wink:
Asi jo, dneska mi volali, že už se jim ani nerozjel a že mi ho vymění - akorát že je zrovna nemají skladem a musím počkat na tom starým Duronu... :-(Citace:
Původně odeslal GABO
Jinak žádný problém s reklamací - MONIMA DEJVICE RULEZZZZ!!! 8)