-
[HTML] - Problem s divy
mam html:
Kód:
...
<div 1>...
<div 2>...
<div 3>...
...
druhy html:
a ted potrebuju napr. za div1 v prvnim html nakopirovat div4 z druhyho html. ale musi se to delat automaticky treba na stisk nejakyho tlacitka. proste mam dvojice divu, za prvni se bude kopirovat druhy div. jde na to napsat nejaky skript?
-
Mno a co ten div4 naincludovat pomocí PHP do toho prvního html a nastavit mu CSS parametr
.
No a pak můžeš JavaScriptem zavolat příkaz
Kód:
document.all["div4].style.visibility = "block";
a on se zobrazí...
Snad jsem to dobře pochopil :))...
-
Citace:
Původně odeslal Kaltas
Kód:
Ale no tak ;)
Kód:
document.getElementById('div4').style.visibility = "block";
-
me spis jde o to jak kus kodu z jednoho html dam do jinyho html na urcity misto.
priklad pro nazornost:
mam pole s prvky [div1,div4,div2,div6] a to znaci toto:
div1 je pozice v html1 kam se bude kopirovat (za div1) a div4 je kus kodu z html2, ktery se bude kopirovat. stejna situace je i dale: za div2 v html1 se nakopiruje div6 z html2. html1 a html2 jsou 2 ruzne soubory.
-
Jedine si na to spravit vlastny parser...
-
ve firefoxu, IE i opere funguje u divu a spol v javascriptu vlastnost innerHTML.
Takze pokud ti staci, ze to bude jen videt, a nebude to menit samotne html, tak to zkus pres to. (element definujes pres getElementById, a pak jim prohazis to innerHTML) Ale ty stranky by tusim mely byt ze stejne domeny ci tak , aby te to neposlalo do riti s "acces denied".
-
Citace:
Původně odeslal jedik
Citace:
Původně odeslal Kaltas
Kód:
Ale no tak ;)
Kód:
document.getElementById('div4').style.visibility = "block";
:oops: jdu se popravit... jsem (t)lama no... nechápu proč jsem nanapsal getElementById... I když, tohle taky funguje ;)...
-
2Kaltas: funguje, ale je to nestandardni ;)