nevite kde v praze ho maj???
diky
Printable View
nevite kde v praze ho maj???
diky
Jak vypada?Citace:
Původně odeslal Sadam.
2Sadam.
napriklad tu: http://www.alzasoft.cz/Default.asp?C...REE=1&MRK=1466
Můžeš ho koupit cca. o 1000 levněji na compuco.cz. Bez DPH: 1 113 Kč.
Kupoval jsem stříbrnej, takže nevim jestli mají skladem i ten černej. Jo, a ten case se prodává bez zdroje.
Fuj to je ošklivý ;D
vec nazoru...me se libi moc...premyslim o koupi...Citace:
Původně odeslal Bukyn
Jo to je pravda :wink:Citace:
Původně odeslal jamesik
o tom ze ho maj v alzasoftu vim, ale je tam moc drahej....
design nic super, ale preziju to....
2wachy: mas ty interni pozice na 3,5 az na dno toho casu?
Ja mam stribrnej, a ty interni pozice jsou az na dno. Ale videl jsem i variantu, kde bylo tech pozic min. Treba v tyhle recenzi na tom's hardware. Ale nevim jestli se u nas tahle varianta prodava. Kazdopadne si to radsi zkontroluj, nez to koupis.Citace:
Původně odeslal Sadam.
Mam Black. kupoval jsem ho nedavno v Compuco. 3,5 jsou tam az na dnu. Nechapu proc ho v Alzaci maji tak predrazenej. V Compuco ho maj za 1358,- i s DPH.
odkaz v eshopu Compuco: http://eshop.compuco.cz/Main.asp?CLS...ORDER_BY=PRICE
Compuco je Plzenska firma, ale ma pobocky jeste v Praze, Brne, Pardubicich a Prerove.
tahle case se mi moc libi uvazuji o koupi .. jen by me zajimalo jak je to s temi krytkamy na mechaniky .. esli jsou dodavany v zakladnim baleni a sednou treba na Teac CD-W552E .. bez tech krytek uz zas tak pekna neni ;) .. kdyztak esli by majitele zde umistily nejake fotky a podelili se jak jsou s ni spokojeni .. byl bych jen rad .. thnx ;D
Fotek je vsude po nete dostatek. Dobrej review s fotkama je treba tady: http://www.hardware-testdk.com/test_...128&pollID=127
Krytky na CD-ROM jsou v zakladni vybave. Za tu cenu je to vybornej case.
TEAC by tam mal bezproblemov chodit. Prave ti pisem z kompu co je poskladany do Neon Light Silver (3,5" pozicie az po zem) a je v nom TEAC CD-W540E a Toshiba DVD SD-M1612. Inak moju recenziu si mozes precitat aj tu http://www.case-modding.host.sk/guides/neon/neon.htmCitace:
Původně odeslal Anys
Tak uz ho mam tiez, verziu Black. U nas v KE sa zhanal trocha tazsie, nakoniec mi ho objednali z libry. A cena bola oproti 1350 ceskych dosti vysoka, stala ma 2360 bez zdroja. Inac je fakt nadherny, zda sa byt kvalitka.. ale uvidim az ked dam don vnutornosti..
Ved je to dost cudne kup si radsej ten cernej 8)
tak sem si dneska prines z compuca ten cernej...fakt supr, oproti eurocasu je to pohadka, 3,5 pozice sou az na dno, ty vetracky na tu pomalejsi rychlost skoro nejsou slyset...skoda jen ze ten display neni podsviceny...ale to uz bych za ty penize chtel asi fakt moc
diky vsem za odpovedi.. ted uz nepochybuju a zitra obednavam ;D ten vikend nepreziju ;)
ted mam taky Eurocase 5410 tak to bude neco uplne jineho..
sitribrna verze se mi zda o dost hezci a bude mi vic ladit k stribnemu monitoru LG F900P a k mysi a klavesnici ktere jsou take ve stribre .. jooo to bude nadhera :o
To je pravda, to je taky skoro jediny co mi na nem vadi, ze nema ten displej podsvicenej a ve tme nejsou udaje na nem skoro videt.Citace:
Původně odeslal Sadam.
dalsi zapor je ze pri prenaseni to neni za co chytit, jedine zespodu...
podsviceni neni velkej problem .. staci prikoupit modrou vysoce svitivou diodu a prez odpurek vyvect k dyspleji
case teda prenasim jen ze ho drzim zespodu .. mozna by byl dobrej tuning kdyz by se k ramu pripevnilo nejaky pekny pochromovany madlo ;D
az mi prijde tak ho trochu zmucim a pak ukazu fotky .. neonlight roxx :o
urcite sem pak dej fotky...uz se tesime...
nafot i to podsviceni displaye...tu LEDku si dal dovnitr mezi to sklicko a ten display???
tak do toho černyho du asi taky
ten case má jednu obrovskou nevýhodu a to že pokud do něho budete montovat např. šuplík jako já (mám strříbrnou variantu) tak zjistíte že vzhled celé case se brutálně zhorší :(
Jakmile totiž odděláte krytku pod těma prvníma dvěma tak nejenom že na každé straně je nějaká podivná podlouhlá dírka, kterou ničím nazakryjete, ale ten šupl prostě nenavazuje ani na jednu ze zbývajících částí krytek :( (ani spodní ani vrchní) takže je to jako pěst na oko :(
Bohužel jsem si toho všimnul až teď.....jinak za cenu 1050,- je to celkem OK.
tak dneska jsem si ho donesl domu a prendal vnitrnosti ze stareho case (EC 5410) .. v compucu uz ho nemeli tak jsem ho vzal z eD'system .. dal jsem docela dost za postovne takze me celkove vysla na 1600,- ale nelituju toho fakt to stalo za to .. je to prekrasnej case 8)
dnes mi mela prijit jeste objednavka z dcase .. objednal jsem studenou katodu v dilech par obyc dratovych mrizek na venty .. plexi uz jsem si sehnal 5mm tloustka ale coz.. aspon to bude bitelny ;D ... az ty vecicky prijdou tak se vrhnu do tuneni .. fotky vystavim koncem mesice .. musim nekde sehnat digital fotak ;)
NEONLIGHT ROXX