ma nekdo vetraky od tehle firmy? nake dlouhodobejsi zkusenosti, nazory atd.?
Printable View
ma nekdo vetraky od tehle firmy? nake dlouhodobejsi zkusenosti, nazory atd.?
Mám v PC 5ks týhle značky.
3x 80mm s kul. ložisky cca 1,5 roku a furt v pohodě.
2x 40mm s kul. ložisky taky cca 1,5 roku ale ten jeden před 2 měsícema umřel (rambajs jak vrtulník :-) )
Kámoš měl chlazení HDD s 2x 40mm kluzné ložisko a po 8 měsících oba death :-(
Dělám v prodejně VT a nikdo si na kuličkový (zatím) nestěžuje.
no a ty co sou v pohode... hlavne ty 80ky... jak je to s hlukem?
ja sem totiz o nich cet ze sou sice levny ale jinak pekny shity...
No vidim to tak nejak stejne, mel jsem nejaky primecoolery 80mm a byly slyset i na hodne nizkych otackach, byt tebou tak se poohlednu jinde.Citace:
Původně odeslal Opty
ja mam zatim spadeno na kompletni chlazeni od ac :)
ale ty primecoolery me nedaly musel sem se aspon zeptat
Myslim, ze kdyz koupis Arcticfany 3 tak rozhodne neprohloupis.Citace:
Původně odeslal Opty
Ja mam v casu Arctic PRO2-l a na 5V to neni spatny fan, ale ty Arctic 3 jsou rozhodne lepsi.
no ja uz sem pro ne byl dost pevne rozhodnutej ale pak me zas naky nebozak jemne zvyklal (nebo zviklal?)Citace:
Původně odeslal Krimi 2000
Měl jsem tu "čest" s 80tkami Primecooler "supersilent" a je to absolutní šmejd. Ty fany jsou dost hlučné i na 5 voltech http://www.ocguru.cz/smileys/puke.gif
btw: ano, "zviklal" je správně ;D
ja sem udelal tu chybu ze sem bez rozmyslu koupil pod disk dvojvetron od primecooleru... "supersilent"... na 12v hruza a na 5v se to zatim da protoze mam v case jeste dost hluku od ostatnich vetronuCitace:
Původně odeslal jan555
uz sem premyslel i o tom ze bych to treba vyreklamoval ale to je asi bez sance >:E
myslel sem ze aspon ty case fany by mohly jit ale kdyz sem nenasel u nich na webu ani jak moc to hluci... to uz je jako fakt na povazenou...