Hledam update BIOS -> Award BIOS v6.00PG pls :(
Chipset: VIA 82C3099 rev 0
BIOS ID: 09/27/2002-AK32-6A6LVH28C-00
deska: shuttle AK32A
Prosim jestli by se našla nějaka dobra duse ktere by mi pomohla sehnat update BIOSu. mam totiž menši problem. když chci něco zmenit v BIOSu tak to proste nejde... neni tam nic na vyber--> proste nemuzui nic zmenit :( (hlavne potřebuju změnit odkud se ma bootovat win-> potrebuju z cd, ale je tam jen HDD)
Pls poradi mi tady nekdo? Moc dekuju všem kdo poradi nebo mi sem hodi link na stazeni toho update BIOSu... Moc pls... :?
Hledám celý BIOS pro základní desku (P4M-865)
Ahoj všichni
Scháním celý BIOS (AwardBIOS v6.00PG) do základní desky P4M-865. Původní BIOS co na téhle základní desce byl tak funguje jen napůl. Když do něj vsoupím tak vše OK ale když odcházím z něj a chci jej uloži tak to nejde a systém se sekne. Když komp zapnu tak mi na úvodní obazovce řekne, že je v BIOSu Virus, že nebyl chráněn biosovím hlídačem. Už 4 dny hledám BIOS a stále pro tuto desku kompatibylní nemohu najít.Ale FLASHOVACÍ utility mám funkční. A ježtě něco mohu BIOS nainstalovat jen přes MS-DOS, protože když se komp chce načítat z HDD tak se v tu chvíli restartuje... Všem moc dekuju za jaké koliv odpovědi.
Základní systémové parametry:
Intel celeron 2.66 GHz
RAM: 1 GB
Re: Hledám celý BIOS pro základní desku (P4M-865)
No niekedy treba aj napisat ze sa jedna o FIC dosku vlastne, len uz si nespecifikoval ktoru presne mas.