-
Problem s Gaim
Pouzivam Gentoo (jadro2.6), updatoval som gaim a odvtedy sa neviem prihlasit na icq. Hodi mi, ze authentification failed. Heslo aj icq number mam 100% ok.
Stretol sa s tym uz niekto?
PS: servre som skusal menit, nepomohlo, idem normalne, bez proxy, centericq ide v pohode a v gaim mi ide normalne aj jabber
-
zkusil bych smazat ~/.gaim (ale nejsem si jist, jestli se nachazi ten adresar s nastavenim gaimu zrovna tady)
-
anebo zkus emergnout jinou verzi gaimu
-
emergol som gaim 1.1.4, ten ide bez problemov, 1.2.0 nejde :-(
-
Mne funguje 1.2.0 bez problemov, ale v Slackware...
-
ja pouzivam 1.1.2 a funguje mi to. netreba upgradovat
kdyz mi nekdo posle cestinu z trilianu nebo mirandy, tak mi to stejne neprijde, takze netreba upradovat :|
vyplati se pouzivat heslo: kdyz to funguje, tak do toho nestarej :wink:
-
Divne je, ze v tej 1.2.0 sa to tvari, ako by som zadal zle heslo(authentification failed). U kamosa na gentoo ide 1.2.0 v pohode. No musim si asi najst v portage manualy, ako spravit to, aby ten gaim neupdatovalo pri emerge -uvD world :-)
-
Kód:
echo ">=net-im/gaim-1.2.0">>/etc/portage/package.mask
-
Ja jsem prosel snad vsema verzema GAIMu a nemel jsem jediny problem. Teda jo - pri upgradu na 1.2.0 byly spatne klice na SILC a vyresilo to jen smazani uctu a vytvoreni noveho. Doporucuju to same v pripade ICQ.
V praci mi wingaim chodi dobre (1.2.0 momentalne).
-
mam taky gaim 1.2.0 a uz dyl a nemam problem... zkus se podivat na bugs nebo mailing listy na sf.net
-
Vysiel Gaim 1.2.1 a ten uz ide v pohode...