Tak jsem si ji odjednal (svetle modrou), v domeni ze to je takova ta narezana hadice na obmotani kabelu a pod., ale to co mi prislo byl pouze namodralej spagat....co snim? Mam toho 5m
Printable View
Tak jsem si ji odjednal (svetle modrou), v domeni ze to je takova ta narezana hadice na obmotani kabelu a pod., ale to co mi prislo byl pouze namodralej spagat....co snim? Mam toho 5m
hehe...asi si nepochopil rozdil mezi buzirkou a spiralovou buzirkou ;)
tuhle muzes nariznou podelne a olemovat s ni karty.... nekde sem to videl :wink:
;D ;D ja taky cekla ze to bude neco jineho...taxem si toho u dudka objednal jen 0,5m:) :o pjt metru? ;D co s tim xes xakru delat?Citace:
Původně odeslal PhoB
umis umotat smicku? je to docela pevne... mo'h bys kusit se povjesit...
2Dee: jo jo to by slo ale ta buzirka je docela tenka nato aby se to dalo navleknout na kraj karty...(musel bys tam udelat LOCHNU JAK VRATA!)
Fajn, tak jsem vyhodil 165Kc voknem :evil: , protoze ja nemam zadny osvetleni....natoz nejaky okno...mozna casem....
hm ten Dudu bych rek ze to ma tak schvalne taky sem to objednal a mam toho 3 metry
pred dvema mesicema sem ho upozornil at si to opravi a nic
sice rek at mu to poslu a neco si vyberu ale kdo se s tim bude srat ze !!!!!!
no nevim jestli uz to DUDU opravil nebo jestli je tam to samy co kdyz jste to kupovali ale popis "Fosforeskující provázek o průměru 4 milimetry je vhodným doplňkem.... " je podle ne dostatecne jasnej na to aby se moh nekdo splest....
pokud to tam bylo tak se neotirejte o DUDU, protoze je to vase blbost...
pokud tam jasnej popis nebyl pak je chyba holt na druhy strane :roll:
To Fabsa: To platí pořád - text jsem opravil už dávno, po tvém upozorněníCitace:
Původně odeslal fabsa
To Phob: Tak to pošli zpátky, nebo pošli email.
To all: Svítící kabely, které budou napájené 12V budou během 14 dnů.
Jak sa tie svietiace buzirky napajaju ak sa vobec napajaju a co stoji asi tak 3metre cervenej abi to svietylo ked chcem abi sa to poslalo do Kosic na Slovensko.???.Ako sa to vobec da montovat??
Nebudeme z toho delat vedu je to moje blbost,.
2DuDu: tak rikas poslat zpatky jo, ja nevim. To mas zase 50 postovny...necham to bejt, treba si casem u tebe koupim UV katodu a vyuziju tu buzirku(i kdyz 5 metru :o )
to znamena, ze se pripoji na 12V a bude mi v case svitit treba metr "provazku" ?Citace:
Původně odeslal Dudu
Chytrej kluk, proc bys tam jinak asi privadel tech 12V :lol: :wink:Citace:
Původně odeslal Hynchenzo
No 12V je na "buzirku" docela dost ne? :)))
Měl jsem na mysli toto:Citace:
Původně odeslal PhoB
http://www.dcase.cz/pokusy/elwirem.jpg
Teď už to je asi jasné. :o, když se to zapne ( 12V), tak to svítí.
2Dudu
predved to v akci, plz ;]
to je pekny, sem zvedavej co bude takovej komplet stat
To já taky :wink:Citace:
Původně odeslal DeeKay
Tak na to cakam ako vul. ;D Som chcel z Prahy ten Sherlock_Litec ci ako sa presne vola, ale je drahy ako prase tak dufam, ze toto bude aspon trochu prijatelnejsie.
Mooc zvedavy usuall :)
Ano please predved to aj v zapojeny :wink:
No tak toto vyzera fakt dobre...aj v akcii to vyzera dobre...cena?
To all:
Ještě chvíli strpení, cenu napíšu brzy až mi dojdou.
Chtěl jsem jenom vysvětlit ten rozdíl .......
Cekáme...:)Citace:
Původně odeslal Dudu
muzes alespon napsat pribliznou cenu? (treba do 500 do 1000..)
Jsem na to fakt zvedav... :-)
doufam ze do 500 1000 uz je docela velky peniz...Citace:
Jo to jo, ale u tohohle typu zbozi nikdy nevis...
Je mi to blbé, ale stále nevím tu cenu.Citace:
Protože Páni celníci neví kde mají tyto kabely zařadit, tak jsou stále na celnici ??? :(