Chtel bych se zeptat, jestli nekdo z vas vlastni tuto mechaniku a jake s ni ma zkusenosti. Na cd-r serveru o mi psali celkem dobre. Diky
Printable View
Chtel bych se zeptat, jestli nekdo z vas vlastni tuto mechaniku a jake s ni ma zkusenosti. Na cd-r serveru o mi psali celkem dobre. Diky
Koupil jsem ji pred 14 dny do prace. Vapalil jsem zatim asi 100 CD, paleno na Memorex 52 a ani jedno zkazene. Paleno ruzne na nastaveni rychlosti 8x a 48x. Vypalil jsem taky asi 20 DVD-R. Kolegyni si prinesla 4 Gigamastery, z toho se povedl jenom jeden kousek. Paleno na 4x rychlost. Zbytek odpad. Ja palim na Verbatim Pastel Disc na 8x rychlost a vsechny OK.
pouzivam verb -R 8x advanced azo, tak snad by to melo byt taky v poho ... a jaka je hlucnost?
Liteon je dost zavisly, na rozdil od treba NECu nebo Pionneru, na kvalite FW. Nema zadnou kontrolu kvality paleni, pali podle ADIPu. Proto obecne plati, cim novejsi FW, tim lepe
never tomu. Mam starsi 812s a na DVD-RW mi s poslednim FW ani lead-in nezapise. Pokud ti pali dobre na kvalitni nmedia tak to neres. Snaz se kupovat osvedcene znacky. I kdyz me se Verbatim moc neosvedcil. Tak Palim na Traxdata jsou to RiTEC G05(DVD-R) RiTECG03(DVD+R)Citace:
Původně odeslal Radim Štěpanec
prave, ze 0Q pro 812S vyrazne vylepšil kvalitu zapisu. Ale FW pro 832 je lepsiCitace:
Původně odeslal Geeker
volili byste spise tuto mechaniku nebo nastupce 1693? Ne vzdy je novejsi typ lepsi nez ten predchozi.
mam ji asi mesic, zatim paleno na memorex cd (asi 20, vsechny ok) a na dvd+r emgeton (cca 10, vsechny jsou ok). takze z me strany je v pohode
To si nevybereš. Obecně platí, že u Lite-Onu máš šanci zhruba tak 50 na 50, že chytíš šmejd. Napřed si s ním užiješ svý a nakonec to třeba dojde až k reklamaci. A platí to i naopak. Chytíš dobrej kousek a máš jednu z nejlepších mechanik. Lite-Onů SOHW-1673 jsem měl několik a ještě jednoho mám, reklamací taky pár bylo, ale ty co byly dobrý pálí opravdu špicově, ochrany taky bez problémů. 1693 přidává pouze pálení na DVD-R DL, jinak je to to samý, ale cenový rozdíl skoro žádný, takže bych to neřešil a koupil 1693.Citace:
Původně odeslal kevin
Vypada to, ze pristi tyden pujdu koupit tu 1693 ...
Ja ted vybiram mechaniku do druheho kompu a rozhodoval jsem se mezi LiteOn 1693 a NEC 3540A.Citace:
Původně odeslal kevin
Ovsem po tyhle recenzi: http://www.pctuning.cz/Default.aspx?...=2&ArtId=21402
to v mem pripade bude ten 1693, potrebuju mechaniku co dokaze precist starsi CD palena na CDRW LiteOn. Ten novy NEC vypada z hlediska cteni CD dost otresne. (pochybuju ze zrovna cteni CD bude spraveno novejsim BIOSem)
A na kvalitu zapisu si pri krmeni kvalitnejsimi medii na stavajici LT 812@832 nemuzu stezovat.
A co takto NEC 3520A ??Citace:
Původně odeslal Sasa
Ten podoruje DVD+/-R DL 4x (dokonca s new FW dokaze na DVD+R DL Verbatim zapisovat 6x) a spickovo cita poskodene DVD/CD a ma spickovu kvalitu zapisu .... ;D :roll:
Nova uz prakticky nejde sehnat.Citace:
Původně odeslal hyde21
Treba v CC maji skladem, teda stribrnou, a to byl prvni obchod, ktery jsem zkusil.Citace:
Původně odeslal Sasa