Zdravim, viete mi niekto poradit, cim zalohujem particiu HDD na server 2k3? pozeram ze ghost pod 2k3 serverom nefunguje. Dikes
Ide o to, ze skusam vseliake hovadiny a nechce sa mi to cele znova casto instalovat.
Printable View
Zdravim, viete mi niekto poradit, cim zalohujem particiu HDD na server 2k3? pozeram ze ghost pod 2k3 serverom nefunguje. Dikes
Ide o to, ze skusam vseliake hovadiny a nechce sa mi to cele znova casto instalovat.
Proc by ghost po w2k3 nefungoval??
Leda, ze by jsi pouzival dynamicke disky. Ghost je sice umi, ale musi tam byt pouze simple nebo raid 1 partition. Pokud pouzivas na tech dyn. discich raid 0 nebo raid 5 ci spanned, tak mas smulu :)
No nevim jakou mas verzi GHOSTA ale posledni umi dokonce zapisovat na NTFS
Od té doby, co koupil Powerquesty Symantec to máš všechno na jednom webu, stačí si vybrat ;D
heh, to je ta finta, ze mam raid 5 :-)
tak sprav dalsiu fintu a zazalohuj to prikazom copy :-)
A? A čím se jako liší uživatelsky operace s RAID0/1/5? Sry, ale já jsem dělal image v PQDI z RAIDu5 už před spoustou let. V dnešní době, kdy si ty softy berou drivery přímo z Winů, nebo jsou schopny udělat image nesystémových disků/partic za běhu není problém už vůbec žádný snad ...Citace:
Původně odeslal mikro
no proste ked zacnem instalovat na win 2k3server ghosta 9, tak mi vyhodi, ze je to nepodporovany operacny system
Však to je v pořádku, pro servery existují jiné produkty ;D
no to je v poriadku :-) len s akymi mate skusenosti a su OK, najlepsie by bolo zalohovat to rovno na pasku
Tos mohl napsat rovnou :evil: Doporučuju ARCserve, případně Veritas - funkčně jsou prakticky stejné.Citace:
Původně odeslal mikro
No neviem ci ho troska nezaskoci cena arcservu :)