wim ze je tady toho dodne napsaneho ...ale vetsinou se tam resi veci ohledne wattu...me staci 300W..doporucte nejaky ...hlavni kriteria - mala hlucnost, kvalita :)
Printable View
wim ze je tady toho dodne napsaneho ...ale vetsinou se tam resi veci ohledne wattu...me staci 300W..doporucte nejaky ...hlavni kriteria - mala hlucnost, kvalita :)
Noo nevim vlastne proc fsichni kupujete DRAHE zdroje... nerikam ze je to pravda ale ja uz mel hodne zdroju..a zatim jen 1znackovy(zalman) a rozdil sem f nicem nepoznal(teda zalman mel jeste jeden vetrak navic) ale sikovne ruce ceske si umi poradit vzdycky...tedka mam 300W zdroj JNC ktery sem si vlastnorucne obohatil o vetrak a cely me vysel na 600penez...Citace:
Původně odeslal Antiloopa
spolehlivost, stabilita napeti... tim se vyznacuji ty lepsi zdroje...
Mel jsem nadavno stejne dilema. Nakonec jsem si u LEVI vybral CHIEfTEC 360W, ale nebyt 2. vetraku na chiftecu, tak bych asi vzal fortron....
kolik te stal ten CHIEfTEC ?
2ja8k1: hmm, nevjem si predtstavit ako by mohol nejaky neznackovy 235W zdroj utiahnut to co mam dole... moj fortron to zvlada s prehladom(no mozno ne az taqym, ale zvlada to ;-) )...
Fortron 300W, paradni ticho, kvalita. Dobra volba pokud nemas MSI.
dd dik fsem ... du do toho fortrona 300W za 1100
jeste jsem se chtel zeptat zda mi tedka utahne 235W zdroj (asi neni znackovy) durona 1.1 (nebudu radeji taktovat) desku K7S5a 13GB disk GF2Ti 64MB 256SDRAM sitovka zvukarna LIVE ten komp musi jet non-stop.. mam uz docela strach protoze pred 2ma dny mi 300W zdroj z eurocase odpalil desku a CPU :(
Dobrý a tichý zdroje jsou taky Suntek. http://www.monima.cz/index_light.php...300W--&nazev=R
Ja mam DTK PTP-3007. Obycajny kvalitny a tichy zdroj. A ma presne 5.00V ;D
noo ale nerikej mi ze te ten fortron stal 600penez(f prepoctu na ceske) i gdyz je mene vykonny tak musel stat vic..Citace:
Původně odeslal visby
No muj nazor je ze by se na zdroji setrit nemelo :)
Hej nemalo by sa setrit. Najlepsie je zobrat Fortrona 300W a pohoda.
jj vem Fortrona FSP300-60ATV, stoji do 1500 kachen ;)
v computershopu ho maj za 1150 myslim...tam ho budu brat
je někde napsáno ,jestli blbně se všema msi deskama nebo jen s určitýmy typy?Citace:
Původně odeslal FAllen
kde sa da v Kosiciach zohnat Fortron? prave som kupil case NeonLight a neviem co donho. Videl som tieto zdroje: Morex (bluaa), Eurocase, nejake KME (to asi nebude o nic lepsie), nejake nezname MS a myslim Frontier (tiez nepoznam). pripada nieco z toho co som tu vymenoval do uvahy (ak hladam zdroj do 1500 Sk), alebo mam dalej hladat Fortrona ???Citace:
Původně odeslal GABO
To bych taky potreboval videt ;DCitace:
Původně odeslal eRTY
sem zkoušel z www.msi.com.tw stáhnout pdf s nekompatibilníma zdrojena ale bez uspěchu,pomalejší stránky sem dlouho nevidělCitace:
Původně odeslal neci
No mne se to podarilo stahnout ale moc sem se toho nedozvedel.
1. testovali to s 1Ghz athlonem a Geforce 1
2.se znamich znacek sem tam nasel akorat 3 a to:
FSP (Switching) FSP250-60GTA
FSP 300-60BT
DELTA DPS-300KB-1 A
ostatni mi nic nerikaly : Tyger Zeck atd.
Vsechny prosly. ???
Tak snad uz naposled, Fortron FPS-300GT jsem provozoval s nasledujicimi deskami a nemel zadny problem:Citace:
Původně odeslal eRTY
MSI K7T. MSI K7T Turbo, MSI Ultra-ARU, MSI 845PE-BFIR
Osobne neznam nikoho kdo by mel s kombinaci Fortronu a MSI problem. Na forech se obcas neco takoveho probira, ale povetsinou bez osobni zkusenosti a prepapouskovane z treti ruky. Asi se to zaklada na pravde, ale evidentne se to tyka jen nejake desky a nejakeho zdroje (Skoro na kazde desce MSI je uplne jinak delany napetovy regulator a typu 300W zdroju Fortron je taky hafo).