-
problem s KT600
Neviem kde presne zaradit tento problem, preto som ho dal sem. Problem mam so svojou foxconn kt600. Chcel som zvysit FSB a preto som zhorsil timeing na RAM. ked som vysiel z BIOSu tak mi vytuhol comp ??? Resetol som CMOS a dal vsetko do povodneho stavu. Ked nabehol Win tak mi zacali asi jedno sekundove zamrzania. jednoducho hocikedy to asi na sekundu zamrzne a potom ide dalej. Vobec neviem cim to moze byt. V BIOSe som vtedy nic nezmenil (ani FSB) okrem Timeingu.
-
kdyz si resetnul bios, tak si neco uvedl do vychoziho stavu. takze je vhodne dat load bios defaults kdyz uz.
a jinak to, ze se ti to na sekundu zastavi ma na svedomi nejspis nejaky program.
-
naco load bios defaults? ja viem ako som mal nastaveny BIOS, sam som ho nastavoval (nerobil som to prvykrat). v tom by som problem nevidel. skor ma zaraza, ze pri zhorseni timeingu mi vytuhol comp. tRAS som zmenil zo 7 na 8, to je vsetko. a to sekundove zamrzanie tiez nastalo az po tom. pred tym to nerobilo a nic nove som nepriinstaloval ani neodinstaloval. a robi to aj ked som nastavil vsetko prasne tak isto ako to bolo pred tym.
-
pocitac je stroj zahadny a protoze to vidim taky na nejaky program tak zkus treba v msconfig nastavit diagnostické spousteni a pak to vyzkousej... :idea:
myslim ze za pokus nic nedas a budeme zase o neco chytrejsi... :idea:
-
no ja tomu fakt nerozumim ??? zrazu to prestalo :eek: a nic som s tym nespravil. ked ste sa dvaja zhodli na tom programe tak to vidim jedine na Norton Antivirus, lebo iba s nim som mal obdobne problemi. asi pojde do smeti ;D (teda nie PC ale ten NA)