Jak chranit PC proti virum (Windows ME)
Dal jsem svuj starej PC sestre a ted kdyz se pripojila na net tak je samej vir a to tam ma avg 7,0 s posledni aktualizaci
Printable View
Jak chranit PC proti virum (Windows ME)
Dal jsem svuj starej PC sestre a ted kdyz se pripojila na net tak je samej vir a to tam ma avg 7,0 s posledni aktualizaci
doporucuju Hledat :arrow: antivir (treba nod32), firawall (treba kerio), ad-ware(treba stejnojmenny program), dale nepouzivat IE (treba Firefox - Hledat :arrow: browser), vyhodit ME :arrow: asi nejhorsi okna co kdy byly :idea: . Dale nikdy PC nepucovat sestre :lol:Citace:
Původně odeslal Rutuf
good luck :wink:
Pc jsem sestre nepucoval ja ji ho dal a jelikoz s Pc moc neumi tak nejaky kerio ktery se ji bude porad na neco ptat ji bude na dve veci antivir tam ma AVG coz jsem psal!!!!Citace:
Původně odeslal Commander
Nic lepsiho krome ME nemam krom XP ktery jsou moc narocny jak na hdd i zbytek hardware
V keriu nastavis par programu co maji mit pristup na net a pak ho prepnes na Deny Unknown. AVG neni antivir, no ale nechci zakladat flame, kdyz mas dobre nastavenej firewall a nepouzivas IE, stejne se ti do systemu moc viru nedostane.
WinME je opravdu nejvetsi vyblitek od M$, daleko lepsi je Win98SE, pokud ma ten pocitac aspon 128MB RAM a trosku rychlejsi disk, zkus tam aspon Win2000.