nejde odinstalovat alcohol 120%
cus, mám problém, instaloval sem alcohol, ale instalace neproběhla v pořádku.. Pak samozřejmě nešel ani odinstalovat, musel sem ho natvrdo smazat, projel sem registry Regcleanerem + dalšíma prográmkama, odebíral sem z ovládacích panelů, ale furt ho nemůžu dostat pryč.. máte někdo tip?
Re: nejde odinstalovat alcohol 120%
Citace:
Původně odeslal seuss
cus, mám problém, instaloval sem alcohol, ale instalace neproběhla v pořádku.. Pak samozřejmě nešel ani odinstalovat, musel sem ho natvrdo smazat, projel sem registry Regcleanerem + dalšíma prográmkama, odebíral sem z ovládacích panelů, ale furt ho nemůžu dostat pryč.. máte někdo tip?
Skus znova naistalovat , restartovat /ak sa instalne korektne/ a potom odinstalovat. Osobne nemam ziadny problem , ide jak instal tak odinstal.
Citace:
Původně odeslal AjsTi
Skus znova naistalovat , restartovat /ak sa instalne korektne/ a potom odinstalovat. Osobne nemam ziadny problem , ide jak instal tak odinstal.
no to sem zkoušel jako první... pak sem se teprve pustil do registrů..
při instalaci se mi objeví tohle http://www.webpark.cz/seuss
Citace:
Původně odeslal seuss
Citace:
Původně odeslal AjsTi
při instalaci se mi objeví tohle
http://www.webpark.cz/seuss
Neviem aku verziu davas ,ale ked tak skus bud novsiu , alebo starsiu.
Citace:
Původně odeslal AjsTi
Citace:
Původně odeslal seuss
Citace:
Původně odeslal AjsTi
při instalaci se mi objeví tohle
http://www.webpark.cz/seuss
Neviem aku verziu davas ,ale ked tak skus bud novsiu , alebo starsiu.
presne tenhle error jsem resil predvcerem. znamena, ze uz mas v kompu castecne nainstalovane soucasti alcoholu (nejaky miniport a sbernici). dej pri instalaci expert mod a prejmenuj obe hodnoty, ktere tam budou navic (oproti normal instalaci) na nejake jine, treba alcoholbus+alcoholport :-) pak by to melo jit nainstalovat
Citace:
Původně odeslal wincent
presne tenhle error jsem resil predvcerem. znamena, ze uz mas v kompu castecne nainstalovane soucasti alcoholu (nejaky miniport a sbernici). dej pri instalaci expert mod a prejmenuj obe hodnoty, ktere tam budou navic (oproti normal instalaci) na nejake jine, treba alcoholbus+alcoholport :-) pak by to melo jit nainstalovat
to bych rád, ale když spustím instalaci, tak mám na výběr pouze Modify (tímto způsobem to nelze, skončí to tak jak sem psal), pak tam je Repair, to skončí stejným problémem a pak Uninstall a to je to samý... a nemám ani páru, kde by to ještě mohlo být uložený... všechno süž se zdá být pryč..