mam prosbu, kdyz dam vyhledat nejake slovo, tak se v danem threadu to slovo zvyrazni bile, slo by to udelat nejakou vyraznejsi barvou, treba cervene? u dlouhych threadu pak snaze najdu ten konkretni post se slovem
diky
Printable View
mam prosbu, kdyz dam vyhledat nejake slovo, tak se v danem threadu to slovo zvyrazni bile, slo by to udelat nejakou vyraznejsi barvou, treba cervene? u dlouhych threadu pak snaze najdu ten konkretni post se slovem
diky
dej si hledat prispevky a najde ti to primo ten post a nemusis hledat zviraznenou barvu :idea:
Zdalo se mi to nebo to PiT pred nejakou dobou daval na cervenou barvu ???
jj,dřív to bylo červený a bylo to lepšíCitace:
Původně odeslal jedik
Neviem, kto to zmenil spat... Fox ???
asi se to povedlo me pri upgradu fora na novejsi verzi. PiTe moh bys plz rict co kde fixnout nebo to udelat ? diky.Citace:
Původně odeslal PiT
Tak jsem zase dnes po delsi dobe hledal a stale je to bile.
viewtopic.php
changeKód:if ($highlight_match)
{
// This was shamelessly 'borrowed' from volker at multiartstudio dot de
// via php.net's annotated manual
$message = str_replace('\"', '"', substr(preg_replace('#(\>(((?>([^><]+|(?R)))*)\<))#se', "@preg_replace('#\b(" . $highlight_match . ")\b#i', '<span style=\"background-color:#ffaa00\">\\\\1</span>', '\\0')", '>' . $message . '<'), 1, -1));
as desired...Kód:\"background-color:#ffaa00\"
např ffaa00 je krásná oranžová, co je vidět v jakémkoliv skinu :-)
http://4um.ocguru.cz/search.php
error 404
ano. probiha update ( jak sis jeste pred chvili mohl precist ) :-)
resi se to tady porad dokola... proc je to zase bile??? nevim jestli si to nekdo meni podle sveho skinu, ale mi se bile pismo na bilem pozadi zrovna nezamlouva. cervena bude snad vhodna pro vsechny. dik
asi to zas udelal upgrade na novejsi verzi ... je to volake cudne ...
PiTe prosim ...
Stale je to bile :-(
Ja mam v subBlack highlight searche syte oranzovy. Takze jeto skin od skinu?Citace:
Původně odeslal monsoon
ja mam Blue OC vzhled a mam to taky bile
Taky mám BlueOC a taky to mám bílý, ale už to jednou (tuším, že i 2x) bylo červený...
Cervene to ma byt, ale zo zahadnych dovodov (ze Fox :roll: ) sa to prepise ked to opravim do par dni naspat, tak dlabem na to... Uz som to prepisoval asi 5x a nemienim to robit znova, ked sa to zas doserie :evil:
chlapi tak se nejak dohodniteCitace:
Původně odeslal PiT
ta bila je fakt hodne spatna, cervena je super
myslim ze to oceni vic lidi