Re: Uzivatelske ucty v XP
Citace:
Původně odeslal seuss
...Správa účtů v xp je dost chabá... Mám na mysli např. zákaz modifikace C (systémových souborů), zakázat instalace a změny nastavení, zakázat internet apod.. díky
Tak patrne neznas Windows - tohle vsechno se da nastavit skoro vyhradne pres Windowsacke konzoly, zatim jsem nevidel program, ktery by toho umel omezit vice.
Programky typu Regino atd. delaji neco trochu jineho nez chces.
Citace:
Původně odeslal iv93611
Citace:
Původně odeslal seuss
...Správa účtů v xp je dost chabá... Mám na mysli např. zákaz modifikace C (systémových souborů), zakázat instalace a změny nastavení, zakázat internet apod.. díky
Tak patrne neznas Windows - tohle vsechno se da nastavit skoro vyhradne pres Windowsacke konzoly, zatim jsem nevidel program, ktery by toho umel omezit vice.
Programky typu Regino atd. delaji neco trochu jineho nez chces.
tak mi řekni kdo wokna zná... :)
proto se tady ptám :wink:
jak je to tedy s těmi konzolemi?
Start -> Spustit a das treba secpol.msc nebo secpol.msc /s
podle toho co potrebujes. Nejakou chvili trva, nez clovek pochopi co ty polozky znamenaji, ale tam jde nastavit skoro vsechno.
Citace:
Původně odeslal iv93611
Start -> Spustit a das treba secpol.msc nebo secpol.msc /s
podle toho co potrebujes. Nejakou chvili trva, nez clovek pochopi co ty polozky znamenaji, ale tam jde nastavit skoro vsechno.
díky. neznáš nějakej dobrej web o používání secpol.msc?
Citace:
Původně odeslal seuss
neznáte někdo nějakej šikovnej prográmek(freeware) pro XP, kde bych mohl nadefinovat přesný práva uživatelských účtů? Správa účtů v xp je dost chabá... Mám na mysli např. zákaz modifikace C (systémových souborů), zakázat instalace a změny nastavení, zakázat internet apod.. díky
To co jsi tady vyjmenoval se nastavuje na nekolika mistech Woken. Nenapsal jsi ale, jestli chces omezit jeden komp, protoze ti tam leze maly bracha nebo mas kompy ve firemni siti..
Vetsinu z pozadovaneho zajistit tak, ze uzivatele nebudou Admini ani Power Users.
Citace:
Původně odeslal Harry
To co jsi tady vyjmenoval se nastavuje na nekolika mistech Woken. Nenapsal jsi ale, jestli chces omezit jeden komp, protoze ti tam leze maly bracha nebo mas kompy ve firemni siti..
Vetsinu z pozadovaneho zajistit tak, ze uzivatele nebudou Admini ani Power Users.
už se v tom hrabu... xpéčka sou na tohle docela good.. hlavně se mi líbí jejich konzole...chci omezit jeden komp s více učtama...