Tak neviem sa nejak rozhodnut ci to mam vymenit za toho celerona ci to ma zmysel. Neviem aky vykon maju celeronu oproti p3. nikdy som totiz nemal ziadneho celerona. Chystam samozrejme ten celeron na OC tak neviem o koko to bude vykonnejsie
Printable View
Tak neviem sa nejak rozhodnut ci to mam vymenit za toho celerona ci to ma zmysel. Neviem aky vykon maju celeronu oproti p3. nikdy som totiz nemal ziadneho celerona. Chystam samozrejme ten celeron na OC tak neviem o koko to bude vykonnejsie
pokud tuala dostanes na 1.5 a vys, tak jo ... tuleron ma oproti p3 pomalejsi cache
no myslim ze tych 1.5 by mohol zvladnut bez vacsich problemov tak do toho idem. Hmmm tak teda nechce niekto PIII ;D
No, PIII/1000 a Celer/1300 na tom jsou zhruba tak nastejno (možná je celer i o chlup lepší), takže při poměru PIII/1200 vs. Celer/1500 se imho nic moc nezmění. Fakt je, že můžeš mít "stejný" výkon za nižší cenu a té PIIIojky se zbavíš raz-dva, to buď v klidu ;D
mam zaujem mozno, zalezi na tom ako pecie, chcem si ho potom dat do NTB, ak moc nehreje tak by to bolo cool, teraz je tam celer tulen 1,2 alebo 1,3 GHZ, a ak moc pecie zobral by ho brat ale len za dobru cenu... aka je teda cena? to by sa uz asi malo riesit v bazari :? no teraz sa pytam na teplotu... diky :wink:
no teplota je do 55(v lete pri izbovej teplote 28 je to aj 58-59max) pri zatazi PIII, je tam box chladic dobre zapraseny za tie roky a mam staru mini tower tazke priestor medzi cpu chladicom a zdrojom je asi dva-tri cm. neviem kolko by to bolo v inej case a otvorenej popripade z inym chladicom
btw nevymenil by si to rovno za ten moj 1.2GHz teda ak tam bude, pretoze tie ntb sa tusim vyrabali aj s Pentiami a s tulenami 1.2GHz, nemam ho este doma, cez weekend by som ho mal mat, ze by som ti dal tu 1.2GHz (ak tam bude) pripadne doplatil, samozrejme ak s tou P3 nezhori ten notas :D potom sa ozvem, porozmyslaj... :wink:
menit to za celeron 1.2 nebudem prave mi dosla 1.3Ghz celeron
iba ak predat popripade napis mail ten pozeram kazdy den
Nerobte z toho chat...