Vi tu nekdo neco o zdrojich, ktere se dodavaji v kejsech Chieftec (napr. v CC), maji tusim znacku Mustang ??? - zajima me jestli jsou kvalitou srovnatelne s Fortrony, Chiftecy a jeho hlucnost (ma 120vetrak?). diky za odpovedi..
Printable View
Vi tu nekdo neco o zdrojich, ktere se dodavaji v kejsech Chieftec (napr. v CC), maji tusim znacku Mustang ??? - zajima me jestli jsou kvalitou srovnatelne s Fortrony, Chiftecy a jeho hlucnost (ma 120vetrak?). diky za odpovedi..
schieftec zdroj ma na svedomi moji starou desku a disk
jednalo se omodel se zlatou mrizkou -365W
jeste neco potrebujes vedet ?
No ty co se davaji ted uz vypadaji hodne slusne, 2 12V vetve, SATA konektory, 24-pin ATX.
tak ten zdroj co pomlouvas jel u me naprosto paradne a byl lepsi jak LC550W!!!!Citace:
Původně odeslal DOT
jeste neco potrebujes vedet?
Není nad enermax, ještě něco potřebujete vědět? ;D :lol:
Ehm.....no....tak to bych netvrdil...Citace:
Původně odeslal XPM
Jinak k tematu, dost lidi co jedou na Chieftecu znam a nikdy nemeli zadny problem a jak rikam, ty nove zdroje uz jsou uplne neco jineho, nez ty co daval Chieftec do casu na zacatku.
2Masster:
co se ti na enermaxech nelibi? krome vysoke ceny :wink:
dva ventilatory, hlucnost orpoti zdrojum s 120mm vetrakemCitace:
Původně odeslal MISKOBOSS
Nerikam, ze nejsou dobry, ale tvrdit, ze nad ne neni, to mi prijde dost odvazne tvrzeni ;) Enermax uz proste ted zaspava, zadne vetsi inovace.Citace:
Původně odeslal MISKOBOSS
Tak jaký teda doporučuješ/preferuješ ???Citace:
Původně odeslal Masster
Enermax v jeho low end produkci je skoro vetsi shit, nez nejakej OEM DTK, MAXPOWER a podobny "extra" zdroje, o jeho Hiend produkci za x nasobnou cenu neni treba diskutovat, ještě něco potřebujete vědět? ;D :lol:Citace:
Původně odeslal XPM
Jinak Chieftec daval do svych modelu x druhu zdroju, ze zacatku Fortrony, ted snad neco jinyho, ale vzdy o bylo docela slusny...
Antec, Zippy, OCZ.Citace:
Původně odeslal XPM
Jeste jednou diky za odpovedi, jeste sem si nasel specifikace na webu (.de) a v porovnani treba s Fortronem vychazeji stejne/trochu lepe...
to XPM : ne Enermax za 2nasobek ceny fakt neberu :roll:
Enermax za dvojnasobok ceny, ale chlapci....
Enermax mi odpalil dosku, tak som im ju poslal so ziadostou o nahradu skody.
Dostal som novy Enermax a novu dosku...
Enermax je proste super, ale treba si priplatit.
Ty ten zdroj chvalis nebo hanis? :lol: ;D - napr. muj EC mi desku jeste neodpalil (tuk tuk), ani ten shit L&C co sem mel predtim - ten odesel sam :roll:Citace:
Původně odeslal Wuuduu
chvalim, a EC tu mam zhoreny akurat jeden + poznam dva EC co odpalili skoro cele PC...
Co mi pasom EC zdroj tak som kupil enermaxa a zatial maximalna spokojnost.
Uz bezi 2. rok a tolko mi nevydrzal ani jeden zdroj.