Nevíte prosím někdo specifikace zdroje ??? Myslim ty dřevěný HTčka :wink: odešel mi zdroj a potřeboval bych ho nahradit. Repro jsou po záruce takže mam smůlu :-( Předem díky za všechny rady.
Freeze
Printable View
Nevíte prosím někdo specifikace zdroje ??? Myslim ty dřevěný HTčka :wink: odešel mi zdroj a potřeboval bych ho nahradit. Repro jsou po záruce takže mam smůlu :-( Předem díky za všechny rady.
Freeze
http://4um.ocguru.cz/viewtopic.php?t=65040
Tam to urcite je, nejak jsme to resili. nebo je to urcite v puvodnim threadu. Ja si to uz moc nepama, ale je tam urcite vetev 40V/xxW pro sub@ TDA7256 a pak tusim 20V kanaly pro zbytek nebo tak nejak, projdi ten odkaz, tam to je.
Díky moc kouknu na to :-)
Freeze
rozober trafo a zrus prerusenu tavnu trubickovu poistku.ak to budes mat uz rozobrate, vyhod vsetky a daj ich externe.
vv
To už jsem zkoušel .... :-( celé to trafo je prostě mrtvé :-(
F
Ked som to volakedy prerabal, tak som si zmeral napatia.Neviem ci ti to bude sediet farebne, ale :medzi zltymi bolo 13V
medzi cervenymi 44V s vyvedenym stredom, takze je to 2x22V voci strednemu ciernemu vodicu.
medzi modrymi 30V s vyvedenym stredom, t.j.2x15V voci strednemu ciernemu vodicu.
To trafo by ale malo ist zachranit, pokial si pri tom nestratil nervy a nevykonal na nom eutanaziu. :-)
zdravi vv
este dodatok, na primari bolo 230V.
aby nedoslo k omylu, sekundar ma 3 nezavisle vinutia.Vyvedeny stred maju obe vinutia, 30V a aj 44V.Cierne tam su teda dva.