a zpatky ... potrebuju nejakou sikovnou a malou utilitku abych mohl prevest dva disky. A jak dlouho asi trva ten konvert ?
Dik
Printable View
a zpatky ... potrebuju nejakou sikovnou a malou utilitku abych mohl prevest dva disky. A jak dlouho asi trva ten konvert ?
Dik
Umi to treba Partition Magic. Z FAT32 > NTFS to umej primo wokna - convert.
jasne convert.exe znam .. ale jaksi z NTFS na FAT32 to jde jenom prefomatovanim a to se mi moc nehodi :?Citace:
Původně odeslal Jezevec
.. no nic necham si NTFS
Vzdyt ti Jezevec psal Partition Magic umi NTFS->FAT32
Ale Pocket chce neco sikovnyho a malyho - a PM splnuje jen tu prvni podminku. ;DCitace:
Původně odeslal Lopan
Ja osobne ho ale taky doporucuju. :D
PM vim ze to umi ale Mymak ma pravdu. Ani moc PM neverim a nejsem si jist jestli se to obejde ebz formatovani .. .delali jste to nekdo ?Citace:
Původně odeslal Mymak
A co treba Paragon Partition Manager?
http://www.partition-manager.com/
A nebo Ranish Partition Manager - free, super malicky, spousti se z diskety, ale nejsem si jistej, jestli umi konverzi:
http://www.ranish.com/
S PM od PowerQuestu neni treba formatovat - jeste kdyz jsem nemel ty 2 80GB Maxtory, tak jsem mel tu druhou Barcu jako vymennej disk s FAT32. Kdyz mi casem doslo, ze video z kamery o velikosti 13GB na FAT32 nedostanu, pustil jsem na ni PM a ten to prevedl na NTFS bez ztraty dat. Jak dlouho to trvalo si uz nevzpomenu, ale odhaduju pul hodiny?
EDIT: Mozna to trvalo dele nez pul hodiny - ted jsem cetl recenzi na toho Paragona (konkretne na celej balik za $60 - Paragon Hard Disk Manager 5.5) a uvadi se tam - 6GB NTFS to FAT32 za 20 minut. Taky je ale mozny, ze ten Powermagic je rychlejsi. :)
jde to v pohode. na te 80 ce jsme mel 60GB ntfs a 20GB fat. pres magica sem to spojil a prekonvertoval, pohoda
no asi to tedy skusim ...
.. no jde mi hlavne o to ze se mi NTFS zda mnohem pomalejsi .. v sisoft Sandre mi ukazuje 18500bodu a na FAT32 jsem mel 34000 ... to je ten duvod proc to prevadet ..
Předvádět NTFS na FAT32 je skoro zločin ... i kdyz ten rozdil v Sandre je dost velkej, myslel jsem ze rozdil NTFS/FAT32 tak max. 20%
.. no prave :roll:Citace:
Původně odeslal Uda
Já bych se držel NTFS
ntfs je pomalejsi cekem o dost. uz kdyz das kopcit treba film, zkustre si to :)
No nevim system bych si na FAT32 nedal, ale ted jste mi nasadili brouka ... mozna novej disk co si chci koupit na strihani videa dam na FAT32
Taktiež po mojich skúsenostiach mám systém na Fat32 (je rýchlejšia) a ostatné partície (maxtor=> 3 partície) mám na NTFS - dokonca skomprimované. Tam už to nevadí.
Tak v tomhle bych Sandre neveril ani za vonavej psouk. Tohle se uz tady resilo koukni na http://www.overclocking.cz/4um/viewt...er=asc&start=0 Me to taky hazi kraviny a pokud mas nainstalovany na tom NTFSkovym oddilu system, tak by potom to, co vypotila Sandra odpovidalo (moje vysledky C:, WME, 10GB, FAT32, 51k bodu; D:, WXP, 50GB, NTFS, 26k bodu; E:, Data, 100GB, NTFS, 50k bodu). Tzn. ze na oddile s NTFS a systemem Sandra hazi jen asi polovicni skore. Kdo vi, proc ???Citace:
Původně odeslal Pocket