Windoze nebootuje ani sa neda nainstalovat
Caute,
doma mam komp, o ktorom mi brat povedal, ze mu raz winxp vyhodil vela errorov a potom sa nenastartoval. Kukol som sa na to a ked sa win pokusa nabootovat, tak uz pri tej modrej logovacej obrazovke (je tam napisane "Windows is starting up...") vyhodi chybu "Insufficient system resources exist to complete API".
- Na disku nie je ziadne miesto, tak som tam pichol disk s nainstalovanym windows z mojej sustavy v popise a ten sa pri boote restartne. Safe mod vyzera tak, ze loaduje veci a po subore giveio.sys (nieco take) vypise "press escape to load <nieco>" a nech uz stlacim esc alebo nie, restartuje sa.
- Skusal som nabootovat aj moj linux, avsak ten vyusti do kernel panicu (asi koli cpu, kernel je skompilovany pre k7, doma mam pII). :cry:
- Tak som sa tam pokusil nainstalovat wxp nanovo... nech tam dam tkroykolvek disk (aby bolo miesto), instalacia vyusti do BSOD s errorom session3_initialization_failed" http://emsy.matfyz.cz/forum/smilies/zed.gif
co s tym? ako nabootovat nejaky OS?? (dos som neskusal, to nie je OS ;))
btw: nefunguje to ani s odpojenymi pci kartami a mechanikami... uz fakt neviem co s tym... ako to vyriesit? dnes sa pokusim nabootovat s nejakou live distribuciou... uvidime ale nedavam tomu velke sance..